Menu Triangle
078 611 1048
DSC06075-min
Onze loopbaanbureaus

Dijk & Van Emmerik

Dijk & Van Emmerik

Bij HR-adviesbureau Dijk & Van Emmerik in Amsterdam werkt een creatief, deskundig en gedreven team iedere dag aan nieuwe oplossingen voor al jouw arbeidsvraagstukken en werkgerelateerde uitdagingen. Van assessments tot outplacementtraject en van re-integratie tot loopbaancoaching: als (wetenschappelijk) bewezen is dat het werkt, bieden wij het aan.

Omdat het voor veel organisaties belangrijk is dat mensen optimaal presteren. Gelukkig is dat ook precies wat de meeste werknemers willen: goed presteren. En daar kun je onze hulp bij inroepen. We werken sinds 2016 aangesloten bij CEREO, zodat we eventueel door kunnen verwijzen naar bureaus in andere regio’s met dezelfde hoge kwaliteitsstandaarden.

Hoewel ons team ook een zeer gewaardeerde niet-psycholoog kent (SPH), zijn we met 4 arbeids- en organisatiepsychologen NIP gespecialiseerd in psychologie: het draait in organisaties altijd om mensen en hoe meer je daarvan weet hoe beter. Je kunt bij ons terecht voor o.a.

  • assessment centers
  • outplacementtrajecten
  • re-integratie
  • coaching en trainingen rond stress- en burn-out(preventie)
  • loopbaanbegeleiding

Alle met een psychologische component. Zo helpen we mensen en organisaties het beste uit zichzelf te halen. Iedere dag weer!

Bekijk ook onze andere partners