Menu Triangle
078 611 1048
DSC06144-min
Coaching

Persoonlijke coaching

Wij helpen werknemers weer een stap vooruit te maken.

Coaching is een goede optie wanneer een werknemer vast zit in bepaald gedrag in zijn of haar functie. Het helpt doelen te verwezenlijken en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Wat houdt coaching precies in?

Coaching kent zijn oorsprong in de positieve psychologie. Het is erop gericht om werknemers in positieve zin te veranderen door dieper in te gaan op iemands persoonlijke inzichten, vaardigheden en gedrag. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld counseling, waarbij er vooral wordt gekeken naar mentale blokkades en/of psychische stagnatie.

Wat is het doel van coaching?

Onze coaches helpen werknemers waar nodig te inspireren en te ondersteunen.
Voor de volgende doeleinden kan coaching ingezet worden:

  • Zelfbewuster worden van sterke en zwakke punten en vergroten van zelfkennis en zelfvertrouwen;
  • Aanscherpen van bepaalde vaardigheden waarin een werknemer achterloopt;
  • Nieuwe structuur aanbrengen in (oude) gewoontes: bijvoorbeeld verantwoordelijkheden bij een nieuwe of oude baan herzien;
  • Praten over verantwoordelijkheid van werkgever én werknemer. Dit kan bijvoorbeeld bij solistische functies een grote rol spelen.

Coaching per uur

Coaching maakt enerzijds een belangrijk onderdeel uit van de loopbaan- en re-integratietrajecten die wij bieden, maar kun je ook als losse dienst bij ons afnemen. Tijdens intakegesprek met de werknemer kunnen we de situatie en het ontwikkeldoel in kaart brengen en aan de hand daarvan het aantal benodigde uren coaching bepalen. Neem contact op met ons op via 078 - 6 111 048 om dit te bespreken of stuur een e-mail naar info@cereo.nl. Wij brengen je dan in contact met een coach bij jou in de regio.