Menu Triangle
078 611 1048
DSC06025-min
Trainingen

1 minuut management voor leidinggevenden

1 Minuut Management Power Workshop

Met deze Power Workshop leert u als leidinggevende met relatief weinig inspanning scherp zicht hebben op het huidige presteren en welbevinden van de teamleden en leert u daar een ontwikkelaanpak op in te zetten.

1 Minuut Management Power Workshop

Deelnemers worden getraind in een groep van maximaal 6 deelnemers om met een minimale tijdsinvestering, maximaal resultaat van hun team te realiseren. Dit doen we aan de hand van een simpel ‘stoplichtmodel’ en een praktisch teamontwikkelmodel.

Het doel van de workshop is te zorgen dat leidinggevenden tijd kunnen creëren om oprechte aandacht aan ieder van de teamleden te besteden en zowel de prestaties als de duurzame inzetbaarheid te optimaliseren.

Het is een compacte ‘powerworkshop’ van 1 dagdeel (ochtend of middag) waarin de leidinggevende aan de hand van het CEREO Stoplichtmodel en het CEREO Ontwikkelmodel het eigen team leert analyseren en hier per persoon de juiste aanpak en ontwikkelrichting aan kan koppelen. Werken vanuit de praktijksituatie van de deelnemer en het eigen team is de basis voor de te behandelen casuïstiek. Een kort theoretisch deel (uitleg van de modellen en hun toepasbaarheid) wordt gevolgd door een intensief praktijkdeel. De deelnemer gaat met een concreet teamplan de deur uit.