Menu Triangle
078 611 1048
external image
Over ons

Missie en Visie

Missie en Visie

Zoek je experts die jouw organisatie helpen bouwen aan een succesvolle, productieve en sociaal veilige arbeidsomgeving? Ben jij of ben je opdrachtgever voor een landelijk of bovenregionaal opererende organisatie? De coaches, trainers en adviseurs bij CEREO werken graag met je samen om grip te krijgen op de loopbaanontwikkeling van de werknemers en deze grip ook te behouden. Wij ondersteunen bij het aannemen van de juiste mensen, persoonlijke en professionele (door)groei van medewerkers, het verzuimbeleid, re-integratie en bij outplacement. Met jullie en onze schouders eronder kun je rekenen op een persoonlijke aanpak die past bij de organisatie én de werknemers en die bijdraagt aan een positief resultaat voor beide partijen.

Missie

Wij streven naar een succesvolle, gezonde, productieve en sociaal veilige werkomgeving met blije en succesvolle werkgevers én werknemers in heel Nederland. Om dit doel te behalen werken we op landelijke niveau samen met experts in arbeidsvraagstukken.
Door met zijn allen de schouders er onder te zetten behalen we een positief resultaat voor beide partijen.

Visie

Wij geloven dat organisatie blije en succesvolle werknemers krijgen door grip te krijgen op hun ontwikkeling. Werknemers die vitaal zijn en met plezier naar hun werk gaan dragen bij aan een succesvolle organisatie.

Grip krijg je door te investeren in:

  • Een gezonde organisatie met gezonde werknemers
  • Een beter resultaat door minder verzuim(kosten)
  • Een hoger rendement dankzij oprechte interesse in het welzijn van organisatie en werknemers
  • Een persoonlijke aanpak voor organisaties en de medewerkers.

En door klaar te staan op ieder moment: bij het aannemen van de juiste mensen, persoonlijke en professionele (door)groei van medewerkers, het verzuimbeleid, re-integratie en bij outplacement.