Menu Triangle
078 611 1048
Ondernemers voor Ondernemers - CEREO
Coaching

Ondernemerscoaching

Ondernemerscoaching

Goed werkgeverschap is ook het ondersteunen van vertrekkende medewerkers richting een mooie toekomst. Steeds meer medewerkers overwegen het zelfstandig ondernemerschap, omdat dat meer perspectief biedt op betaald werk of omdat het beter aansluit bij kwaliteiten, valkuilen en behoeften.

We worden heel blij van HR managers, leidinggevenden en werkgevers die een casus van een in eerste instantie nog anonieme collega voorleggen. Omdat die collega graag ondernemer wil worden, maar het nog niet aandurft. Wat er voor nodig zou zijn om wel die stap te zetten. Omdat je het gewoon gunt en graag ziet dat die collega (bij de aankomende reorganisatie) door de voordeur vertrekt als ambassadeur van het bedrijf. Omdat die collega dan zo veel heeft gehad aan de ondersteuning richting ondernemerschap, gefaciliteerd door de werkgever.

Daarbij realiseren we ons dat al deze zaken voor jou waarschijnlijk nieuw, onbekend en misschien ook wel een beetje eng zijn. Wees dan gerust: dat zijn ze niet voor ons.

De ondernemerscoaches van OVO coachen, adviseren en ondersteunen al 15 jaar ambitieuze professionals naar of in hun ondernemerschap. En nu ook landelijk vanuit een sterke samenwerking met CEREO.

Zo koppelen we state-of-the-art kennis van HR-dienstverlening aan ruim 15 jaar ondernemerscoaching en advisering.

Ondernemers voor Ondernemers is er voor:

  • Startende ondernemers
  • Bestaande ondernemers
  • HR Professionals
  • Werkgevers

Meer weten over Ondernemers voor Ondernemers en onze samenwerking: