Menu Triangle
078 611 1048
DSC06418-min
Werkgever

Loopbaanadvies

Waarom kies ik als werkgever voor loopbaanadvies?

Wij krijgen regelmatig vraagstukken over verzuimpreventie en duurzame inzetbaarheid. Niet zo gek, als je het percentage ziet van werknemers die bijvoorbeeld te krijgen maken met een burn-out. Ook zijn de jongere werknemers steeds minder honkvast. Daarnaast wordt werk steeds dynamischer en moeten werknemers zich continu aanpassen aan trends en veranderingen. Er kan dus een hoop verbeterd worden voor de werknemer. Zeker ook als rekening wordt gehouden met de pensioenleeftijd die omhoog blijft gaan.

Zijn uw werknemers nog duurzaam inzetbaar?

Het is belangrijk om als werkgever regelmatig inzicht te krijgen in de inzetbaarheid van personeel. Vragen die hierbij centraal kunnen staan zijn:

  • Zitten mijn werknemer nog op de juiste plek?
  • Zijn er werknemers die zich moeten bijscholen of ontwikkelen?
  • Zijn er doorstromingen binnen de organisatie mogelijk of nodig?
  • Hoe wordt de werkdruk binnen mijn organisatie ervaren?
  • Past de belastbaarheid van de functie nog bij de werknemer?
  • Hoe zit het met de bevlogenheid van mijn werknemers?

Hoe krijgt u (ex-)werknemers weer optimaal inzetbaar?

Door het aanbieden van adviezen voor nieuwe kennis, opleidingen en bijscholing(en) kunnen werknemers zich verder ontwikkelen. Loopbaanontwikkeling als vast onderdeel van het HR-beleid is een duurzame investering voor zowel u als werkgever als voor uw werknemers.

Wij kunnen uw organisatie en uw werknemers ondersteunen door het aanbieden van loopbaanontwikkeling. Dit wordt op maat afgestemd met de werknemer en natuurlijk ook met u als organisatie.

Modules die wij o.a. bieden zijn: