Menu Triangle
078 611 1048
DSC06056-min (1)
Werknemer

Loopbaanontwikkeling

Houd jezelf in beweging.

Waarom loopbaanontwikkeling essentieel is voor jouw toekomst

In de huidige arbeidsmarkt, waar verandering de enige constante is, speelt loopbaanontwikkeling een cruciale rol in jouw persoonlijke en professionele groei. Of je nu geconfronteerd wordt met de uitdagingen van burn-out, de noodzaak om bij te blijven met sectorale innovaties, of het vooruitzicht van een stijgende pensioenleeftijd, jezelf afvragen waar je staat en waar je naartoe wilt, is belangrijker dan ooit.

Van werkgevers krijgen regelmatig vraagstukken over verzuimpreventie en duurzame inzetbaarheid. Niet zo gek, als je het percentage ziet van werknemers die bijvoorbeeld te krijgen maken met een burn-out. Daarnaast wordt werk steeds dynamischer en moeten werknemers zich continu aanpassen aan trends en veranderingen. Ook zal rekening gehouden moeten worden met met de pensioenleeftijd die omhoog blijft gaan. Heeft u er al eens aangedacht hoe uw loopbaan er de komende jaren uit gaat zien?

Stel jezelf de volgende vragen:

  • Ben ik tevreden met mijn huidige positie, of is het tijd voor verandering?
  • Zijn er vaardigheden die ik wil of moet ontwikkelen?
  • Wat zijn mijn mogelijkheden om binnen of buiten mijn huidige organisatie door te groeien?
  • Hoe ervaar ik de werkdruk, en komt deze overeen met mijn capaciteiten?
  • Voel ik me nog steeds gepassioneerd en betrokken bij mijn werk?

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, je vaardigheden wilt uitbreiden, of gewoon wilt zorgen dat je werk blijft passen bij je levensfase en ambities, wij staan klaar om je te begeleiden bij elke stap. Samen met jou, en indien van toepassing met je werkgever, stellen we een persoonlijk ontwikkelplan op dat jouw loopbaan een nieuwe impuls geeft.

Onze ondersteuning op maat omvat:

Hoe wij jou kunnen helpen met jouw loopbaanontwikkeling

Loopbaanontwikkeling is niet alleen een pad naar persoonlijke voldoening, maar ook een strategische stap voor jouw toekomst. Wij bieden maatwerkadviezen voor cursussen, opleidingen en bijscholing om je te helpen ontwikkelen en je volledige potentieel te bereiken.

Door het aanbieden van adviezen voor nieuwe kennis, opleidingen en bijscholing(en) kunt u zich verder ontwikkelen. Loopbaanbegeleiding is een duurzame investering voor u als werknemer.

Wij kunnen u ondersteunen door het aanbieden van loopbaanbegeleiding. Dit wordt op maat met u afgestemd en eventueel ook met uw werkgever mocht deze dit traject op zich nemen.

Modules die wij o.a. bieden zijn: