Menu Triangle
078 611 1048
re-integratie (1)
Onze partners

Herenbos

Loopbaan- en re-integratiebureau Noord-Holland

Herenbos Re-integratie levert sinds 2008 diensten aan bedrijven, verzekeringsmaatschappijen, arbodiensten en uitkerende instanties. Zij zijn onze partner voor Noord-Holland met vier spreekuurlocaties in deze regio.

Samenwerking met Herenbos

Herenbos hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht. Dankzij hun jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling en uitstekende kennis van de regionale arbeidsmarkt, vergroten zij de kans op succesvolle uitstroom in passende arbeid. Hun praktische aanpak, transparantie en duidelijke doelstellingen bij re-integratie, langdurige verzuimsituaties en loopbaanbegeleiding sluiten naadloos aan bij de doelstellingen van CEREO en maken hen een waardevolle partner.

Specialismen Herenbos

Naast hun brede expertise op het gebied van loopbaan- en re-integratietrajecten heeft Herenbos specifieke kennis en kunde opgebouwd doordat zij ook een uitzendbureau zijn voor de groenvoorziening, hoveniersbranche, bouw, infra en GWW. Dit vergroot de arbeidsmarktkansen voor werknemers die een loopbaan- of re-integratietraject doorlopen vanuit deze branches of werk zoeken in deze sectoren.

Bekijk ook onze andere partners