Menu Triangle
078 611 1048
DSC06056-min
Onze partners

Regenius

Loopbaan- en re-integratiebureau Zuid-Holland

Regenius is een echt Rotterdams bureau met een extra spreekuurlocatie in Rijswijk. Zij ondersteunen medewerkers en organisaties bij hun professionele groei en ontwikkeling. Als partner en medeoprichter van CEREO zetten zij zich in om klanten in de regio Rijnmond en Haaglanden te voorzien van hoogwaardige en persoonlijke begeleiding tijdens hun loopbaan, re-integratie of ontslag.

Onze samenwerking

Regenius is samen met CEREO-partner People in Place de grondlegger van CEREO. In 2014 hebben ze dit krachtige landelijke netwerk van loopbaanbureaus opgezet om ook grotere landelijke organisaties en hun medewerkers te ondersteunen. Regenius onderscheidt zich door persoonlijke aandacht en maatwerk; er bestaat voor hen geen standaard begeleidingstraject. Iedere persoon en ieder traject is uniek, en deze visie dragen zij mee in de trajecten die zij voor CEREO in hun regio uitvoeren.

Specialismen van Regenius

Naast hun brede kennis en kunde hebben zij ook specifieke specialisaties:

  • Zorgsector: In de regio Rotterdam zijn tal van ziekenhuizen en zorglocaties gevestigd. Regenius heeft uitgebreide ervaring in het succesvol begeleiden van medewerkers in deze sector.
  • Burn-out en stresscoaching: Binnen het team van Regenius zijn er diverse opgeleide burn-out en stresscoaches. Zij richten zich op het vergroten van de weerbaarheid en vitaliteit van werknemers.
Bekijk ook onze andere partners