Menu Triangle
078 611 1048
Directie People in Place
Onze partners

People in place

Loopbaanbureau en re-integratiebureau Zuid-Holland en Noord-Brabant

People in Place is een toonaangevende loopbaan- en re-integratiebureau met een werkgebied dat dat rijkt van regio Rijnmond, Alblasser- en Hoeksche Waard tot het noordelijke deel van Midden- en West-Brabant. Zij ondersteunen medewerkers en organisaties bij hun professionele groei en ontwikkeling. Als partner van CEREO zetten zij zich in om klanten in deze regio's te voorzien van hoogwaardige en persoonlijke begeleiding tijdens hun loopbaan, re-integratie of ontslag.

Onze samenwerking

People in Place staat samen met Regenius aan de basis van CEREO. Me vereende krachten zijn ze in 2014 gestart met CEREO.

​De coaches zijn een belangrijke troef bij People in Place. Keer op keer weten zij door hun persoonlijke aanpak en de juiste aandacht voor een match tussen werk, werknemer en werkgever trajecten tot een succesvol einde te brengen. Hun klantgerichte aanpak, uitgebreide ervaring in verschillende sectoren en hun regionale netwerk maken hen een waardevolle partner. Hun unieke aanpak met natuurcoaching laat zien dat ze open staan voor innovatieve en effectieve methodes om medewerkers te ondersteunen bij hun professionele ontwikkeling.

Specialismen van People in Place

Naast de generieke kennis en kunde in het vak, hebben ze zich een aantal specialismen eigen gemaakt.

Zorg en onderwijs

Bij People in Place hebben ze uitgebreide ervaring in het begeleiden van medewerkers uit de zorgsector (care & cure) en het onderwijs, waar specifieke uitdagingen en behoeften centraal staan.

Natuurcoaching

In samenwerking met BuitenWerkt is er de mogelijkheid om trajecten in de buitenlucht te volgen op het Landgoed BuitenLeeft in Delft.

Team People in Place
Bekijk ook onze andere partners