Menu Triangle
078 611 1048
CEREO partners
Onze partners

Werkmans Mobiliteit

Loopbaanbureau Noord-Brabant en Gelderland

WerkmansMobiliteit is onze partner voor het midden en zuiden van het land. Ze hebben spreekuurlocaties in Den Bosch, Tilburg, Eindhoven en Nijmegen waar zij organisaties en hun werknemers ondersteunen bij verzuimpreventie, loopbaanbegeleiding, re-integratie en outplacement.

Samenwerking met WerkmansMobiliteit

De coaches bij WerkmansMobiliteit zetten zich in voor een arbeidsinclusieve arbeidsmarkt. Mobiliteit en flexibiliteit zijn daarbij de voorwaarden voor duurzaamheid. Hun toekomstgerichte visie, waarin ze willen groeien naar een kennisorganisatie die midden in de ‘nieuwe maatschappij’ staat, maakt hen een waardevolle partner voor CEREO. Dankzij hun maatwerktrajecten kunnen zij inspelen op de unieke behoeften van iedere cliënt, wat resulteert in succesvolle en duurzame loopbaanoplossingen.

Specialismen van WerkmansMobiliteit

Naast hun algemene kennis en kunde op het gebied van loopbaan- en re-integratietrajecten, heeft Werkmans Mobiliteit zich gespecialiseerd in het begeleiden van werknemers met Autisme. Vanuit dit specialisme hebben zij hun kennis en kunde in de loop der jaren uitgebreid naar het begeleiden van mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH), epilepsie, AD(H)D en burn-outklachten.

Bekijk ook onze andere partners