Menu Triangle
078 611 1048
Header_Netwerk
Onze partners

ProfCare Career

Loopbaan- en re-integratiebureau Limburg

ProfCareCareer biedt met een team van gecertificeerde professionals werkgevers in Limburg een totaaloplossing bij het optimaliseren van het arbeidspotentieel. Als partner van CEREO helpen zij werknemers in het zuiden van het land bij loopbaancoaching, re-integratie en outplacement.

Samenwerking met ProfCare Career


De doelstelling van ProfCare Career is het realiseren van de optimale inzet van het human capital van opdrachtgevers. Zij nemen het probleem niet over, maar bieden handvatten voor zelfsturing. Dit sluit aan bij onze gedachte om zelf grip te krijgen op de ontwikkeling van je werknemers. Daarnaast brengen zij veel kennis en kunde mee op de vakgebieden personeel en organisatie, sociale zekerheid, arbodienstverlening, management en mobiliteit.

Specialismen van ProfCare Career


Naast hun brede kennis en kunde op het gebied van loopbaan- en re-integratietrajecten, zijn ze gespecialiseerd in het begeleiden van trajecten voor flexwerkers. Zij weten als geen ander dat verzuimreductie en verzuimbegeleiding binnen juridische kaders bij flex-werknemers een andere aanpak en organisatie vergt dan bij werknemers met een regulier dienstverband. Vanuit die invalshoek is ProfCare van start gegaan en heeft hun expertise uitgebreid op het gebied van arbodienstverlening, met name voor uitzendorganisaties, payroll- en detacheringsbedrijven.

Bekijk ook onze andere partners