Menu Triangle
078 611 1048
DSC06075-min
Onze partners

Dijk & Van Emmerik

Loopbaan- en re-integratiebureau Noord-Holland

Dijk & Van Emmerik is een HR-adviesbureau gevestigd in Amsterdam. Hier werkt een creatief, deskundig en gedreven team dagelijks aan nieuwe oplossingen voor arbeidsvraagstukken en werkgerelateerde uitdagingen. Van assessments tot outplacementtrajecten en van re-integratie en trainingen tot loopbaancoaching, Dijk & Van Emmerik biedt een breed scala aan diensten.

Onze samenwerking

Dijk & Van Emmerik biedt alleen diensten aan waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze effectief zijn. Het team bestaat naast coaches ook uit interventiekundigen, arbeidspsychologen en organisatieadviseurs, wat zorgt voor een sterke basis in wetenschappelijk onderzoek en diepgaande kennis van de (regionale) arbeidsmarkt. Hun unieke mix van professionaliteit, persoonlijke aandacht en psychologische kennis zorgt ervoor dat elke cliënt zich gehoord en begrepen voelt. Deze expertise brengen zij als partner mee naar CEREO. Organisaties draaien om mensen, en hoe meer je van hen weet, hoe beter je hen kunt helpen.

Bovendien beschikken ze over een uitgebreid netwerk binnen diverse sectoren, wat onze cliënten helpt bij het vinden van de juiste loopbaanmogelijkheden. Onze samenwerking met Dijk & Van Emmerik betekent dat we organisaties en werknemers in Noord-Holland kunnen voorzien van op maat gemaakte loopbaantrajecten, ondersteund door deskundige begeleiding en lokale marktkennis. We zijn trots op deze samenwerking en kijken ernaar uit om samen nog meer succesverhalen te creëren.

Specialismen van Dijk en Van Emmerik

Naast algemene kennis en kunde op het gebied van loopbaan- en re-integratietrajecten, biedt Dijk en Van Emmerik enkele specifieke specialisaties:

  • Assessments: Dankzij de psychologische vaardigheden binnen hun team bieden ze een breed scala aan assessments voor werving en selectie, evenals voor loopbaanontwikkeling en loopbaanoriëntatie.
  • Psychologische coaching: Met een team van arbeidspsychologen kunnen ze in coaching net dat stapje verder gaan, wat resulteert in diepgaande en effectieve begeleiding.

  • Teamcoaching: Met hun scherpe, waarderende blik en brede spectrum aan interventiemethoden helpen Dijk & Van Emmeriks interventiekundigen ieder team zich verder te ontwikkelen.

>> Naar website Dijk en Van Emmerik

Bekijk ook onze andere partners