Menu Triangle
078 611 1048
Flores van Emmerik - Assessment specialist

Werving en selectie: vind de beste match tussen werknemer en werkplek

De juiste mens op de juiste plek krijgen is soms lastig. Werving & selectie van personeel kost veel geld en energie. Daarom gaan we bij CEREO zorgvuldig op zoek naar een match tussen werknemer en werkplek. Een juiste match is voor de langere termijn, leidt tot meer motivatie en ontwikkeling en versterkt je rendement. De werknemer zal immers tevreden zijn met zijn nieuwe werk en is daardoor gemotiveerd het beste uit zichzelf te halen. En de werkgever hoeft niet bang te zijn dat de werknemer al na een paar maanden op zoek gaat naar ander werk. Om een goede match tussen werknemer en werkplek te realiseren, bieden wij verschillende diensten.

Assessment bij werving & selectie

Je kunt bij CEREO terecht voor een selectie-assessment. Dit is een geschiktheidstest die aantoont of en in hoeverre een kandidaat geschikt is voor een bepaalde functie. Dit levert niet alleen een potentiële match op, maar tevens een analyse van ontwikkelpunten en mogelijke risicofactoren. Ook een speciale ‘executive assessment’ is via CEREO mogelijk.

Flores van Emmerik - Assessment specialist

Werkervaringsplaats inzetten bij werving & selectie

Als werkgever kun je werkervaringsplaatsen aanbieden, zodat wij cliënten (vanuit een re-integratie of outplacementtraject) bij jouw organisatie kunnen plaatsen. Wanneer de werknemer goed bevalt, kan een werkervaringsplaats worden omgezet in een reguliere aanstelling. Dankzij een werkervaringstraject krijg je als werkgever de kans om met weinig risico nieuw personeel te werven. Voor de werknemer is het tegelijkertijd een kans om te ontdekken of hij of zij bij jouw organisatie past, zonder zich hier meteen aan te hoeven binden.

Bouwstenen werkervaringsplaats

Grip op de loopbaanontwikkeling van werknemers

CEREO is hét landelijke expertisecentrum voor loopbaanontwikkeling. Wij helpen organisaties en werknemers bouwen aan een succesvolle, productieve en sociaal veilige arbeidsomgeving. Onze persoonlijke aanpak past bij zowel werkgevers als werknemers en draagt bij aan een positief resultaat voor beide partijen. Dit doen wij gedurende de gehele loopbaan. Naast dat we samen zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkplek helpen wij ook bij: