Menu Triangle
078 611 1048
DSC06056-min (2)

Outplacementbureau Rotterdam

Outplacementbureau Rotterdam

Bent u op zoek naar outplacement in Rotterdam? CEREO is al jaren actief als outplacementbureau in de Maasstad. Wij zijn door heel Nederland werkzaam, maar ons hoofdkantoor bevindt zich in Rotterdam aan Stadionweg 43F. Hieronder leest u wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

Outplacement Rotterdam

Rotterdam is een stad vol bedrijvigheid. Handel en ondernemerschap vormen al eeuwen de hartslag van deze vooruitstrevende wereldstad. Als Rotterdamse ondernemer weet u dat gelukkige werknemers de basis zijn voor een succesvol en productief bedrijf. Om die basis te versterken, dient u goed werkgeverschap te tonen richting uw personeel. Ook wanneer het een werknemer betreft die noodgedwongen ontslag krijgt.

Om ontslagen werknemers te ondersteunen in hun zoektocht naar een nieuwe baan, is een outplacementtraject het beste middel. Dankzij outplacement vindt uw ontslagenwerknemer snel een passende baan en kijkt die met een goed gevoel terug op de samenwerking met uw organisatie. De werknemer wordt hierdoor een ambassadeur voor uw bedrijf.

Outplacementtraject in Rotterdam: wat kunt u van CEREO verwachten?

Wanneer u een outplacementtraject aanvraagt in Rotterdam, is CEREO een uitstekende keuze. Wij beschikken over jarenlange ervaring in outplacement en werken uitsluitend met gecertificeerd en goed geschoold personeel. We kennen de regels en richtlijnen rondom outplacement en zorgen dat uw werknemer persoonlijk wordt begeleid in hun zoektocht naar passend werk. We kijken daarbij naar hun wensen, behoeften en belastbaarheid.

CEREO helpt u meer grip te krijgen op de ontwikkeling van mensen binnen uw organisatie. We hanteren een persoonlijke aanpak waarbij de mens achter de professional centraal staat. Tijdens een outplacementtraject richten we ons op de zelfredzaamheid van de werknemer. We bieden de tools en middelen die nodig zijn om een passende baan te vinden en stimuleren hen om hier actief mee aan de slag te gaan. De werknemer houdt hierdoor zelf de controle over zijn of haar loopbaan en wordt door CEREO geholpen om dit proces in goede banen te leiden.

Wilt u weten wat outplacement bij CEREO inhoudt en hoe een outplacementtraject eruitziet? Bekijk dan ook onze pagina over outplacement. U vindt hier een uitgebreide uitleg over de onderdelen van een outplacementtraject en weet daardoor wat u van onze loopbaanadviseurs kunt verwachten.

Waar in Rotterdam bieden wij outplacement aan?

CEREO is actief door heel Rotterdam en omstreken. Wij werken samen met bedrijven in Barendrecht, Hoogvliet, Hendrik-Ido-Ambacht, Rhoon, Hoek van Holland, Hoeksche Waard en diverse andere plekken in de buurt van de Maasstad.

In Rotterdam zelf ondersteunen we klanten in elke stadswijk, waaronder Stadscentrum, Delfshaven, Overschie, Noord, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Feijenoord, IJsselmonde, Pernis, Rozenburg, Prins Alexander en Charlois.

Vrijblijvend kennismaken? Bezoek ons kantoor in Rotterdam

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Kom dan gerust langs voor een bak koffie of thee. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van outplacement. Zo kunnen we u een eenmalig outplacementtraject aanbieden, maar kunnen we ook uw vaste partner worden in outplacement en loopbaanadvies. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook.

CEREO helpt u goed werkgeverschap te tonen richting uw personeel. Ook als hen een ontslag boven het hoofd hangt. Samen met u zorgen we ervoor dat uw werknemers zich goed in hun vel voelen en het maximale uit hun carrière halen. U vindt ons kantoor aan Stadionweg 43F te Rotterdam en bent van harte welkom!

Ebook 5 stappen van goed werkgeverschap bij ontslag

E-book 5 stappen van goed werkgeverschap voorblad