Menu Triangle
078 611 1048
Bespreking outplacementtrajecten

De 5 stappen van goed werkgeverschap bij ontslag

Noodgedwongen afscheid nemen van werknemers is vaak een pijnlijke situatie. U wilt uw ontslagen werknemers zo goed mogelijk helpen.

De zorg voor werknemers is een kernwaarde van goed werkgeverschap. In tijden van voorspoed, maar ook na een onfortuinlijke gebeurtenis zoals een ontslag. Ontslag leidt immers tot heftige emoties en om hierin goed werkgeverschap te tonen, is het belangrijk de ontslagen werknemer te ondersteunen. Wij willen u hierbij helpen.

Lees het E-book "De 5 Stappen van goed Werkgeverschap bij Ontslag".

In ons e-book leggen wij uit hoe u in 5 stappen goed werkgeverschap toont bij ontslag. Van een luisterend oor tot een exitgesprek. En van helder beleid tot het aanbieden van outplacement voor individuen of groepen.

Na het lezen van dit e-book begrijpt u waarom goede ontslagbegeleiding met een passend afscheid net zo belangrijk is als het welkom heten en begeleiden van nieuwe collega’s. Daarnaast weet u welke tools u tot uw beschikking heeft om ontslagbegeleiding op een juiste manier in te zetten binnen uw organisatie.

Ebook 5 stappen Voorblad-schaduw2

U kunt het e-book “De 5 stappen van goed werkgeverschap bij ontslag” aanvragen via de button hieronder. Heeft u na afloop nog vragen of zoekt u een outplacementbureau die uw werknemers kan begeleiden naar nieuw werk? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek.

Wij helpen u met outplacement bij ontslag

Wilt u weten wat wij voor u en uw werknemers kunnen betekenen met onze outplacementtrajecten?
Lees de informatie op onze outplacement pagina eens rustig door.

Heeft u nog vragen of wilt u met ons kennismaken, aarzel dan niet om ons te bellen: 078 - 6 111 048