Menu Triangle
078 611 1048
DSC06056-min (3)

Outplacementbureau Nijmegen

Outplacementbureau in Nijmegen

Op zoek naar een outplacementbureau in Nijmegen? Dan staat CEREO voor je klaar met een compleet dienstenpakket. Wij bieden landelijke dekking en zijn al vele jaren actief in de stad Nijmegen en omgeving. We hebben diepgaande kennis van de regionale arbeidsmarkt en weten waar de kansen liggen voor jouw vertrekkende werknemer.

Outplacementbureau in Nijmegen nodig? Ontdek de mogelijkheden

Nijmegen is een prachtige historische stad in de provincie Gelderland. De stad telt ruim 170.000 inwoners en heeft een geschiedenis die meer dan 2000 jaar terug in de tijd gaat. Al vele eeuwen is Nijmegen een bolwerk van handel en innovatie. Ondernemerschap zit dan ook diep verweven met het DNA van de stad.

Als ondernemer in Nijmegen beschik ook jij over dit unieke DNA. Je bent bekend met de uitdagingen van ondernemerschap, ook wanneer de tijden zwaar zijn en je voor grote uitdagingen komt te staan. Een voorbeeld van zo’n uitdaging is het noodgedwongen ontslag van één of meerdere personeelsleden.

Als werkgever voel je je verantwoordelijk voor het welzijn en de toekomst van vertrekkende personeelsleden. Zeker wanneer je geen andere keuze hebt dan hen te laten gaan. Op zo’n moment wil je terecht goed werkgeverschap tonen. De beste manier om dat te bereiken, is door ontslagen werknemers een outplacementtraject aan te bieden.

Dankzij outplacement krijgen ontslagen werknemers de kans om onder begeleiding een passende baan te vinden. Voor jou als werkgever is dat een hele zorg minder. Je weet hierdoor dat je werknemers goed terechtkomen en dat ze professionele hulp krijgen bij hun zoektocht naar een nieuwe baan. De werknemers zelf zijn je op hun beurt dankbaar voor deze mogelijkheid. Je genereert hiermee ambassadeurschap en laat je werknemers zien dat je begaan bent met hun werkgeluk.

Outplacementbureau in Nijmegen: wat kun je van Cereo verwachten?

Ben je op zoek naar outplacement in Nijmegen? Dan biedt CEREO alle diensten die je daarvoor nodig hebt. Dankzij onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de lokale markt, helpen we jouw ontslagen werknemers om snel en efficiënt een passende baan te vinden.

Onze outplacementcoaches gaan persoonlijk en pragmatisch te werk. We stellen de zelfredzaamheid van de werknemer voorop en ontdekken samen waar hun ambities liggen en wat hun wensen, behoeftes en belastbaarheid zijn. We maken daarbij gebruik van individuele coaching, assessments, sollicitatietrainingen en hulp bij het schrijven van een motivatiebrief en cv.

Om een passende baan te vinden, maken we gebruik van ons grote lokale netwerk in de omgeving van Nijmegen, maar profiteren we ook van het netwerk dat jij en je werknemer zelf aandragen.

CEREO helpt je graag om meer grip te krijgen op de ontwikkeling van mensen binnen je bedrijf. Wil je meer weten over onze unieke en persoonlijke dienstverlening? Lees dan ook onze pagina’s over outplacement en loopbaanadvies en ontdek wat je van ons kunt verwachten.

Waar in Nijmegen bieden wij outplacement aan?

CEREO biedt outplacement aan door heel Nijmegen en omstreken. Wij ondersteunen klanten in alle buurten en stadswijken, waaronder Benedenstad, Stadscentrum, Bottendaal, Galgenveld, Altrade, Hunnerberg, Hengstdal, Kwakkenberg, Groenewoud, De Kamp, Ooyse Schependom, Biezen, Wolfskuil, Hazenkamp en Goffert.

Ook in de omgeving rondom Nijmegen zijn onze outplacementpartners actief. Dus ook als je een bedrijf hebt in Arnhem, Oss, Tiel of Uden, zijn we je graag van dienst.

Vrijblijvend kennismaken? Neem contact met ons op

Zoek je een outplacementbureau in Nijmegen? Dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek leggen we je stap voor stap uit welke diensten we bieden en hoe we jou helpen om meer grip te krijgen op de ontwikkelingen van werknemers binnen je organisatie. We bespreken de kansen die outplacement biedt en vertellen je meer over onze dienstverlening op het gebied van coaching, training en loopbaanadvies.

Ben je genoodzaakt om werknemers te ontslaan vanwege een reorganisatie of massaontslag? Ook dan begeleiden we je graag bij dit moeilijke en uitdagende traject. Zo bieden we niet alleen individuele outplacementtrajecten aan, maar ook groepsoutplacement.