Menu Triangle
078 611 1048
DSC06037-min (4)

Outplacementbureau Groningen

Outplacementbureau in Groningen

Zoek je een outplacementbureau in Groningen? CEREO beschikt over lokale outplacementpartners door heel Nederland, ook in Groningen en omgeving. Wij hebben veel kennis van de regionale markt en helpen je ontslagen medewerkers om snel een passende baan te vinden in de regio.

Outplacement in Groningen nodig? Ontdek de mogelijkheden

Groningen is een stad vol historie, cultuur en ondernemerschap. Als universiteitsstad pur sang biedt de stad talloze mogelijkheden voor hoogopgeleide professionals. Als werkgever uit Groningen ken je de mentaliteit van je stad als geen ander en weet je hoe belangrijk ondernemerschap is voor de lokale economie. Dat geldt voor de stad zelf, maar ook voor de provincie daaromheen.

Bij ondernemerschap komen uitdagende, maar soms ook lastige beslissingen kijken. Dat weet je ongetwijfeld als geen ander. Het noodgedwongen ontslag van jouw personeel is daar een goed voorbeeld van. Of het nu om een reorganisatie gaat of om een andere reden: personeel ontslaan is altijd moeilijk. Gelukkig kun je je ontslagen werknemers goed werkgeverschap tonen door hen een outplacementtraject aan te bieden.

Door outplacement in te zetten, bied je je ontslagen werknemers de kans om een nieuwe baan te vinden die past bij hun talenten en ontwikkelmogelijkheden. Jouw werknemers kijken hierdoor met een goed gevoel terug op de samenwerking en groeien uit tot ambassadeur van je bedrijf.

Outplacementtraject in Groningen: wat kun je van CEREO verwachten?

Kies je voor een outplacementtraject in Groningen? Dan biedt CEREO je een compleet dienstenpakket. Wij hebben jarenlange ervaring in outplacement en werken samen met lokale outplacementbureaus in jouw regio. Al onze partners zijn hoogopgeleid en beschikken over jarenlange ervaring.

Onze aanpak is persoonlijk en praktisch van aard. We helpen ontslagen werknemers om vanuit zelfredzaamheid te zoeken naar een nieuwe baan die bij hen past. Dat doen we middels individuele coaching en een op maat gemaakt plan van aanpak. We maken daarbij gebruik van ons eigen lokale netwerk, maar ook van het netwerk van de werknemer zelf.

Tijdens het zoeken naar een nieuwe baan in of rondom Groningen, houden we rekening met de wensen, behoeftes en belastbaarheid van de werknemer in kwestie. We ontdekken samen welke ambities ze koesteren en welke stappen er voor nodig zijn om deze ambities waar te maken. Een realistische visie staat daarbij voorop.

Dankzij CEREO krijg je meer grip op de ontwikkeling van mensen binnen jouw bedrijf. Wij bieden je de tools, middelen en faciliteiten die nodig zijn om jouw organisatie verder te helpen. Ben je benieuwd wat CEREO jouw organisatie te bieden heeft en hoe een outplacementtraject in Groningen in zijn werk gaat? Lees dan meer op onze webpagina over outplacement. We leggen je op deze pagina in meer detail uit wat de onderdelen van een outplacementtraject zijn en welke service je van onze loopbaanadviseurs mag verwachten.

Waar in Groningen bieden wij outplacement aan?

CEREO biedt outplacement in heel Groningen en omstreken. Niet alleen in de stad zelf, maar ook in de provincie. Denk daarbij aan plekken als Hoogezand, Veendam en Winschoten, maar ook aan industrieterreinen en bedrijventerreinen in de regio.

Binnen de stad Groningen zijn we onder meer actief in de stadswijken Binnenstad Schilders- en Zeeheldenwijk, Oranjewijk, Korrewegwijk, Oosterparkwijk, Oosterpoortwijk, Herewegwijk, Helpman, Stadsparkwijk, Hoogkerk en Noorddijk. Waar in Groningen je bedrijf zich ook bevindt, CEREO staat voor je klaar.

Vrijblijvend kennismaken? Neem contact met ons op

Heb je hulp nodig bij outplacement in Groningen? Dan gaan we graag vrijblijvend met je in gesprek over mogelijkheden. We vertellen je dan hoe het traject eruit komt te zien en welke kosten hieraan zijn verbonden.

We horen tijdens het gesprek ook graag wat jouw specifieke wensen en behoeftes zijn. Zo is het bij massaontslag of reorganisatie mogelijk om via CEREO groepsoutplacement in te zetten. We kunnen je helpen met een eenmalig outplacementtraject, maar we kunnen ook jouw vaste partner worden in loopbaanadvies. De keuze is geheel aan jou.