Menu Triangle
078 611 1048
DSC06018-min (1)

Outplacementbureau Enschede

test

Outplacementbureau in Enschede

Ben je op zoek naar outplacement in Enschede? Dan helpen de loopbaanbegeleiders van CEREO je graag verder. Wij werken samen met outplacementpartners door heel Nederland, ook in Enschede en omstreken. We hebben diepgaande kennis van de lokale markt, beschikken over een groot netwerk aan bedrijven en helpen jouw ontslagen medewerkers van A tot Z bij het vinden van een nieuwe baan.

Outplacement in Enschede nodig? Ontdek de mogelijkheden

Enschede vormt het economische hart van de provincie Overijssel. Behalve dat Enschede een echte universiteitsstad is, is het ook een bolwerk van innovatie en ondernemerschap. Veel technische bedrijven zijn in deze regio gevestigd, maar ook bedrijven in andere sectoren doen hier goede zaken.

Als werkgever in Enschede ken je de ondernemersmentaliteit van de stad als geen ander. Je weet met welke uitdagingen ondernemers te maken krijgen, en die uitdagingen zijn helaas niet altijd eenvoudig. Het noodgedwongen ontslag van jouw werknemers is daar een goed voorbeeld van. Zo’n ontslag kan meerdere redenen hebben. Soms gaat dit om een individueel ontslag, maar soms ook om massaontslag vanwege een reorganisatie.

Als werkgever is het jouw verantwoordelijkheid om goed werkgeverschap te tonen aan je personeel. Dat geldt ook wanneer je genoodzaakt bent om één of meerdere werknemers te ontslaan. Om jouw werknemers te helpen bij het vinden van een nieuwe baan, biedt outplacement uitkomst. Dankzij een outplacementtraject worden werknemers stap voor stap geholpen om een baan te vinden die past bij hun wensen, behoeftes en belastbaarheid.

Door outplacement in te zetten, laat je je ontslagen werknemers zien dat je de verantwoordelijkheid neemt voor de succesvolle voortzetting van hun carrière en dat je bereid bent hierin te investeren. Dit is een teken van goed werkgeverschap en leidt tot een prettige afsluiting van de samenwerking. Je werknemer vertrekt hierdoor niet met een naar gevoel, maar groeit uit tot een ambassadeur van jouw organisatie.

Outplacementtraject in Enschede: zo helpt CEREO u op weg

Wil je een outplacementbureau in Enschede inschakelen? Dan staat CEREO voor je klaar met een compleet servicepakket. Wij bieden zowel individueel outplacement als groepsoutplacement aan en helpen je ontslagen werknemers om binnen afzienbare termijn een baan te vinden die bij hen past.

Onze loopbaanadviseurs gaan pragmatisch en persoonlijk te werk. De zelfredzaamheid van jouw werknemers staat bij ons altijd voorop. We willen dat werknemers een uitdaging vinden die écht bij hen past en bieden alle tools, middelen en faciliteiten om dat te bereiken.

Denk daarbij aan een op maat gemaakt plan van aanpak, individuele begeleiding door een vaste loopbaancoach en een goed gesprek om te ontdekken welke toekomst de werknemer voor ogen heeft. Ook beschikken we over een groot netwerk van ondernemers en werkgevers in de regio Enschede.

Wil je meer weten over de mogelijkheden die CEREO te bieden heeft? Lees dan ook de pagina over outplacement en ontdek wat je van onze loopbaanadviseurs kunt verwachten.

Waar in Enschede bieden wij outplacement aan?

CEREO biedt outplacement aan in Enschede, maar ook in de provincie daaromheen. Denk daarbij aan plekken als Hengelo, Haaksbergen, Eibergen en Almelo. Ook in de stad zelf zijn we in alle wijken actief, waaronder Binnensingelgebied, Hogeland, Boswinkel, Twekkelerveld, Enschede-Noord, Ribbelt, Enschede-Zuid, Enschede-West (bedrijfsterreinen) en natuurlijk Glanerbrug en omgeving.

Vrijblijvend kennismaken? Neem contact op met CEREO

CEREO helpt jou om meer grip te krijgen op de ontwikkeling van mensen binnen je organisatie. Ook wanneer het werknemers betreft die ontslag krijgen. Dat doen we middels outplacement, maar ook middels loopbaanbegeleiding, trainingen en coaching. Dit leidt tot hogere productiviteit en meer aandacht voor werkgeluk binnen je teams.

Wil je gebruik maken van outplacement in Enschede? Dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend gesprek. We komen dan graag te weten wat jouw wensen en behoeftes zijn en welke rol we hierin kunnen spelen. Ook vertellen we je graag hoe een outplacementtraject in zijn werk gaat en welke investering dit vergt.