Menu Triangle
078 611 1048
DSC04223-min

Outplacementbureau Utrecht

Outplacementbureau Utrecht

Bent u op zoek naar outplacement in Utrecht? Dan biedt CEREO alle benodigde outplacementdiensten voor uw organisatie. Wij werken uitsluitend met hoogopgeleide professionals en beschikken over jarenlange ervaring in outplacement en loopbaanbegeleiding. Hoewel we actief zijn door heel Nederland, vindt een belangrijk deel van ons werk plaats in de Domstad en omstreken. Dat komt omdat Utrecht centraal gelegen is en daardoor een belangrijke economische positie inneemt.

Outplacement Utrecht: een stad vol ondernemerschap

Utrecht staat bekend als dé plek om succesvol te ondernemen. Ondernemers van heinde en ver weten Utrecht en haar omstreken te vinden. Van winkelketens tot logistieke bedrijven, van hotels tot onderwijsinstellingen, en van industriële bedrijven tot zakelijke dienstverleners. De populariteit van Utrecht bij ondernemers is niet verrassend, want dankzij haar strategische ligging biedt de Domstad veel mogelijkheden. Voor klanten door heel Nederland is Utrecht goed aan te rijden en ook voor werknemers is de ligging in midden-Nederland een ideale plek om te werken.

Is uw bedrijf ook in het bruisende Utrecht gelegen? Dan weet u hoe belangrijk ondernemerschap is voor deze stad en welke uitdagingen dit met zich meebrengt. Als ondernemer bent u constant bezig met het ontwikkelen van uw bedrijf en het dragen van zorg voor uw personeel. Soms betekent dit dat er voor personeel geen plek meer is in de organisatie. Dit kan het gevolg zijn van een reorganisatie of een nieuwe koers, maar ook om een andere reden. Denk daarbij aan arbeidsongeschiktheid, overbelasting of een andere vorm van onvermogen.

Als werkgever is het uw taak om goed werkgeverschap te tonen jegens uw werknemers, ook wanneer er sprake is van ontslag. Hoe dat precies werkt en welke rol outplacement hierin speelt, leest u hieronder.

Goed werkgeverschap tonen bij ontslag

Wanneer u genoodzaakt bent een medewerker te ontslaan, toont u goed werkgeverschap door de werknemer in kwestie een outplacementtraject aan te bieden. Outplacement levert u en uw werknemers de volgende voordelen op:

  • Dankzij outplacement voorkomt u dat de ontslagen werknemer in een gat valt of langdurig werkloos raakt;
  • Dankzij outplacement behoudt u een goede relatie met uw ontslagen werknemer en maakt u deze tot ambassadeur van uw organisatie;
  • Dankzij outplacement biedt u uw ontslagen werknemer voldoende perspectieven op de arbeidsmarkt;
  • Dankzij outplacement toont u goed werkgeverschap tegenover de ontslagen medewerker én tegenover de medewerkers die nog in uw bedrijf actief zijn.

Een outplacementtraject kunt u het beste uitbesteden aan een outplacementbureau. CEREO is een goed voorbeeld van een outplacementbureau dat u in de regio Utrecht kan ondersteunen.

Leestip: gratis E-book “5 stappen naar goed werkgeverschap na ontslag

Ebook 5 stappen van goed werkgeverschap bij ontslag

E-book 5 stappen van goed werkgeverschap voorblad

Outplacementtraject in Utrecht: wat kunt u van ons verwachten?

CEREO heeft jarenlange ervaring in outplacement. Wij zijn actief in de stad Utrecht zelf, maar ook in de provincie daaromheen. Wij hebben diepgaande kennis van de arbeidsmarkt in Utrecht, de kansen die daar liggen en het ondernemersklimaat dat er heerst. Hierdoor zijn we in staat om uw ontslagen werknemers snel en efficiënt te begeleiden naar een passende baan.

Bij CEREO helpen we uw organisatie om meer grip te krijgen op de ontwikkeling van uw personeel. Ook als er voor een personeelslid helaas geen plek meer is. De zelfredzaamheid van de ontslagen werknemer staat hierbij voorop. CEREO biedt de juiste tools en middelen om een nieuwe baan te vinden en stimuleert de werknemer om hier zelf de juiste stappen in te zetten. Dit vergroot het zelfvertrouwen en zorgt dat de werknemer gemotiveerd blijft in zijn of haar zoektocht naar werk.

Bent u benieuwd wat outplacement precies inhoudt en hoe een outplacementtraject in elkaar zit? Lees dan ook de pagina over outplacement. Hier vindt u een uitleg over de fases van een outplacementtraject en ontdekt u wat u van onze loopbaanadviseurs kunt verwachten.

Waar in Utrecht bieden wij outplacement aan?

CEREO biedt outplacement aan in Utrecht, maar ook daaromheen. Zo leveren wij diensten in Almere, Nieuwegein, Vianen, Amersfoort, Woerden, Veenendaal, Gouda, Hilversum, Amsterdam, en ook elders in de Randstad. Zo is ons hoofdkantoor gevestigd in Rotterdam en zijn we ook in de omgeving van Breda actief.

In Utrecht zelf bieden we onze diensten aan voor bedrijven in elke stadswijk, waaronder West, Noordwest, Overvecht, Noordoost, Oost, Binnenstad, Zuid, Zuidwest, Leidsche Rijn en Vleuten - De Meern. Binnen deze wijken hebben we klanten in diverse buurten, waaronder Parkwijk, ‘t Zand, Rivierenwijk, Veldhuizen, Vleuterweide, Kanaleneiland, Lunetten, Vleuten, Terwijde, Ondiep, Nieuw Hoograven, Dichterswijk en Oud Hoograven.

Outplacementbureau Utrecht: vraag een gesprek aan

Bent u benieuwd wat ons outplacementbureau in Utrecht voor u kan betekenen? Dan gaat CEREO graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we u uit welke diensten we bieden en hoe we u kunnen helpen met uw outplacementvraagstuk.

Het is bij CEREO mogelijk om eenmalig samen te werken, maar ook om een samenwerking aan te gaan op de lange termijn. Zo kunnen we u helpen met loopbaan- en arbeidsvraagstukken in de brede zin. Wilt u daar meer over weten? Neem dan contact op via onderstaande button. Of vraag direct een offerte aan.