Menu Triangle
078 611 1048
DSC06440-min

Outplacementbureau Purmerend

Outplacementbureau in Purmerend

Heb je een outplacementbureau in Purmerend nodig? Dan helpt CEREO je graag verder. Wij bieden landelijke dekking voor outplacement en zijn al jaren in Purmerend actief. We hebben diepgaande kennis van de lokale markt en beschikken over een groot netwerk om je ontslagen medewerkers snel en efficiƫnt aan een passende baan te helpen.

Outplacementbureau in Purmerend nodig? Ontdek de mogelijkheden

Purmerend is een plek die bruist van ondernemerschap. Omdat de stad vlakbij Amsterdam ligt, is het voor ondernemers de ideale plek om te toeven. Vlakbij de grote stad, maar toch weg van de enorme drukte waar Amsterdam om bekend staat. En dankzij de bedrijvigheid van de hoofdstad, begeef je je in het hart van de Nederlandse economie.

Ondernemer brengt een hoop uitdagingen met zich mee. Daar weet jij als werkgever alles van. Je wilt zorg dragen voor het werkgeluk en de productiviteit van je personeel. Ook wanneer het om werknemers gaat die noodgedwongen ontslagen worden. Om je ontslagen werknemers goed werkgeverschap te tonen, is het aanbieden van outplacement de beste oplossing.

Door je ontslagen werknemers een outplacementtraject aan te bieden, help je hen om snel een passende baan te vinden. Dit is nuttig voor de werknemer in kwestie, maar ook voor jezelf. Je sluit de samenwerking zo op een positieve manier af en je werknemer kijkt met een goed gevoel terug op de samenwerking. Hiermee genereer je ambassadeurschap onder je vertrekkende medewerkers. Ook laat je aan je bestaande werknemers zien dat je een betrouwbare werkgever bent die zorg draagt voor hun welzijn.

Outplacementbureau in Purmerend: wat kun je van Cereo verwachten?

Kies je voor outplacement in Purmerend? Dan vind je bij CEREO een volwaardig dienstenpakket waar je gebruik van kunt maken. Wij werken samen met lokale outplacementbureaus door heel Nederland, waaronder ook Purmerend. Je bent bij CEREO verzekerd van vakmanschap en kwaliteit.

CEREO gaat persoonlijk en praktisch te werk. We ondersteunen jouw ontslagen medewerkers om op zelfredzame wijze een baan te zoeken die bij hun wensen en ambities past. We letten daarbij ook goed op de belastbaarheid van de werknemer. Om een passende baan te vinden, maken we gebruik van een groot lokaal netwerk aan werkgevers, maar profiteren we ook van het netwerk dat jij en je werknemer zelf hebben.

Samen gaan we op zoek naar een passende baan in de omgeving van Purmerend. We letten daarbij goed op de ambities die de werknemer koestert en ontdekken samen waar die ambities precies liggen. Dat doen we middels individuele coaching en waar nodig ook middels een assessment.

Moet de werknemer een sollicitatiebrief schrijven of een cv schrijven? Dan bieden we daarbij persoonlijke ondersteuning en coaching. We bieden desgewenst ook sollicitatietrainingen aan, zodat de werknemer goed beslagen ten ijs komt tijdens een kennismakingsgesprek met een potentiƫle werkgever.

Dankzij CEREO krijg je meer grip op de ontwikkeling van werknemers binnen je organisatie. Ook wanneer er werknemers zijn die gedwongen zijn om te vertrekken. Ben je benieuwd hoe we jou kunnen ondersteunen bij outplacement in Purmerend? Bekijk dan ook onze webpagina over outplacement en onze webpagina over hoe onze loopbaanadviseurs te werk gaan.

Waar in Purmerend bieden wij outplacement aan?

CEREO is actief door heel Purmerend en omstreken. We bieden onze diensten aan in de wijken Centrum, Overwhere, Wheermolen, Gors, Purmer-Noord, Purmer-Zuid en Weidevenne. Dus of je nu onderneemt in de binnenstad, de Koog, Overwhere-Zuid, Zuiderpolder, Wagenweg, Molenkoog, Dwarsgouw of de Werktuigenbuurt: CEREO staat voor je klaar met een complete dienstverlening op het gebied van outplacement.

Ook in de omgeving rondom Purmerend staan wij klaar voor onze klanten. Zo kun je tevens bij ons terecht wanneer je onderneming gevestigd is in Volendam, Monnickendam, Zaandam, Krommenie, Heemskerk, Wormerveer, Castricum, Beverwijk of Amsterdam.

Vrijblijvend kennismaken? Neem contact met ons op

Heb je ondersteuning nodig bij outplacement in Purmerend? Dan voorzien we je graag van advies tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We vertellen je dan meer over onze dienstverlening en welke investeringen er nodig zijn om een nieuwe baan te vinden voor jouw ontslagen werknemers.

Tijdens het gesprek zijn we ook heel benieuwd naar de uitdagingen waar jij als werkgever mee rondloopt. We zoeken dan samen naar manieren om meer grip te krijgen op de ontwikkeling van de mensen binnen je organisatie. Dat doen we middels eenmalige outplacementtrajecten, maar desgewenst ook middels andere vormen van loopbaanadvies.