Menu Triangle
078 611 1048
DSC06107-min

Outplacementbureau Eindhoven

Outplacementbureau Eindhoven

Zoekt u een outplacementbureau in Eindhoven? CEREO biedt al jaren outplacement aan in Noord-Brabant. Wij werken veel voor ondernemers in Eindhoven en omgeving en gaan ook graag voor u aan de slag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek hieronder wat CEREO voor u kan betekenen.

Outplacement Eindhoven

De stad Eindhoven wordt wel het Silicon Valley van Nederland genoemd. En dat is niet voor niets, want Eindhoven is dé Tech-hoofdstad van Nederland. Niet alleen ondernemers in de Tech-business weten Eindhoven te vinden, maar ook bedrijven, organisaties en instellingen in andere sectoren. De stad kent een echte ondernemerscultuur en vormt het commerciële zenuwcentrum van de provincie Noord-Brabant.

Bent u een Eindhovense ondernemer en bent u genoodzaakt één of meerdere personeelsleden te ontslaan? Dan wilt u hen zo goed mogelijk begeleiden tijdens hun exit. Het is immers ook in uw belang dat werknemers die ontslagen worden, goed terechtkomen op de arbeidsmarkt. Hiermee creëert u ambassadeurschap onder vertrekkende werknemers. Ook hoeft u zich hierdoor geen zorgen te maken over hun welzijn of hun verdere professionele ontwikkeling.

Om uw ontslagen werknemer te ondersteunen in hun zoektocht naar passend werk, is een outplacementtraject een goede keus. Tijdens zo’n traject helpt een outplacementcoach van CEREO uw werknemer om een nieuwe baan te vinden. Tijdens outplacement wordt de werknemer individueel begeleid en krijgt die de tools aangereikt die hiervoor nodig zijn. Hierbij wordt rekening gehouden met de kennis en kunde van de werknemer, alsook met hun behoeften, wensen en belastbaarheid.

Outplacementtraject in Eindhoven: wat kunt u van CEREO verwachten?

Zoekt u een outplacementbureau in Eindhoven en omgeving? Dan staat CEREO voor u klaar. CEREO helpt u meer grip te krijgen op de ontwikkeling van mensen binnen uw organisatie. Dat geldt ook voor mensen die noodgedwongen vertrekken vanwege een ontslag.

Tijdens een outplacementtraject kijken we altijd naar de mens achter de professional. Zelfredzaamheid staat daarbij voorop. We bieden uw ontslagen werknemer de tools en middelen die nodig zijn om een nieuwe baan te vinden en stimuleren de werknemer om hiermee aan de slag te gaan. De werknemer houdt hierdoor de touwtjes in eigen handen en kiest zelf een carrière pad dat bij hem of haar past.

Om de werknemer optimaal te ondersteunen, maken we gebruik van hun eigen netwerk, alsook van onze eigen vacaturebank en van een landelijk netwerk aan werkgevers. Dat levert vaak goede baankansen op. Ook geven we sollicitatietrainingen en bieden we werknemers ondersteuning tijdens het opstellen van een cv en motivatiebrief.

Bent u benieuwd wat outplacement precies betekent en hoe zo’n traject in zijn werk gaat? Lees dan ook ons artikel over outplacement en ontdek wat u van onze loopbaanadviseurs kunt verwachten. Wilt u meer weten over de kosten van outplacement en bent u benieuwd of deze fiscaal aftrekbaar zijn? Dan raden we u ons artikel over de kosten van outplacement aan. U leest aldaar wie er verantwoordelijk is voor de kosten van outplacement en wat de mogelijkheden zijn om deze kosten te dekken.

Waar in Eindhoven biedt CEREO outplacement aan?

CEREO is actief in Eindhoven, maar ook in de omgeving daarbuiten. Zo helpen wij organisaties in Den Bosch, Breda, Tilburg en op diverse andere locaties in Nootrd-Brabant. Ook de omgeving rondom Eindhoven zelf behoort tot ons werkgebied, waaronder Veldhoven. Waar uw bedrijf ook gevestigd is, wij staan voor u klaar met een professioneel outplacementtraject. In de stad Eindhoven ondersteunen we klanten in alle stadsdelen, waaronder Centrum, Stratum, Tongelre, Woensel-Zuid, Woensel-Noord, Strijp en Gestel.

Vrijblijvend kennismaken? Neem contact met ons op

Wilt u weten wat CEREO voor uw organisatie kan betekenen? En zoekt u een ervaren outplacementbureau in Eindhoven of de omliggende regio? Dan gaan we graag vrijblijvend met u in gesprek. We vertellen u dan meer over de kosten en baten van outplacement, hoe zo’n traject er precies uitziet en welke voordelen dit uw ontslagen werknemer oplevert, maar ook uzelf en uw bedrijf. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook.

CEREO helpt u goed werkgeverschap te tonen richting uw ontslagen medewerkers. Samen met u kiezen we voor een omgeving waarin werknemers zich gesteund en geholpen voelen, ook als er binnen de eigen organisatie geen kansen meer liggen. Wij bieden zowel eenmalige outplacementtrajecten als groepsoutplacement aan. Ook gaan we graag aan de slag als uw vaste partner in outplacement en loopbaanadvies.

Ebook 5 stappen van goed werkgeverschap bij ontslag

E-book 5 stappen van goed werkgeverschap voorblad