Menu Triangle
078 611 1048
DSC06176-min (3)

Outplacementbureau Arnhem

Outplacementbureau in Arnhem

Heb je een outplacementbureau in Arnhem nodig? CEREO biedt landelijke dekking en is al vele jaren actief in de omgeving van Arnhem. Je profiteert bij ons van de best mogelijke dienstverlening om je ontslagen werknemers snel aan een passende baan helpen.

Outplacementbureau in Arnhem nodig? Ontdek de mogelijkheden

Arnhem is niet alleen de hoofdstad van Gelderland. Het is ook het economische zenuwcentrum van deze prachtige, natuurrijke provincie. De stad bruist van innovatie en ondernemerschap en is verantwoordelijk voor een groot deel van de werkgelegenheid in Gelderland. Wat Arnhem uniek maakt, is dit gebied al in de prehistorie wordt bewoond. De stad kent een honderden jaren oude ondernemerstraditie en groeide door de eeuwen heen uit tot een belangrijke stad.

Als werkgever in Arnhem ken je de uitdagingen van het ondernemerschap als geen ander. En die uitdagingen zijn niet altijd eenvoudig. Zeker niet wanneer je genoodzaakt bent om één of meerdere personeelsleden te ontslaan. Hier kunnen allerlei redenen voor zijn. Nu er een economische crisis op de loer ligt, is de kans op massaontslag wegens reorganisatie bijvoorbeeld een stuk groter.

Ben je genoodzaakt om werknemers te ontslaan en wil je hen een goede toekomst bieden op de arbeidsmarkt? Dan biedt outplacement een pasklare oplossing. Door jouw vertrekkende werknemers een outplacementtraject aan te bieden, toon je goed werkgeverschap en genereer je ambassadeurschap onder ontslagen personeelsleden.

Outplacementbureau in Arnhem: wat kun je van Cereo verwachten?

Ben je op zoek naar outplacement in Arnhem? Dan biedt CEREO alle diensten die je op dit gebied nodig hebt. Wij zijn een ervaren outplacementbureau met diepgaande kennis van de lokale arbeidsmarkt. Ook beschikken we over een groot netwerk van werkgevers in de regio.

Tijdens een outplacementtraject helpen we jouw ontslagen werknemers om stap voor stap een passende baan te vinden. De zelfredzaamheid van de werknemer staat hierbij voorop en we bieden alle tools en middelen die nodig zijn om dit traject te laten slagen. We houden daarbij rekening met de ambities en de wensen van de werknemers, maar ook met zijn of haar belastbaarheid.

Het outplacementtraject is altijd berust op maatwerk. Er is op dit gebied heel veel mogelijk. Denk daarbij aan individuele coaching, assessments en hulp bij het schrijven van een motivatiebrief en cv. Ook sollicitatietraining behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

CEREO helpt je om meer grip te krijgen op de ontwikkeling van werknemers binnen je organisatie. Ook wanneer werknemers gedwongen zijn een andere baan te zoeken. Wil je meer weten over onze unieke dienstverlening? Lees dan de webpagina over outplacement en bekijk de pagina over loopbaanadviseurs om ons beter te leren kennen.

Waar in Arnhem bieden wij outplacement aan?

CEREO biedt outplacement aan in heel Arnhem en de omliggende omgeving. Of je nu een bedrijf hebt in het Rijnskwartier, Rozetkwartier, Spijkerkwartier, of in Schaarsbergen, Elden, De Laar of een andere stadswijk: wij staan voor je klaar met de best mogelijke service op het gebied van outplacement, training, coaching en loopbaanadvies.

Ook rondom Arnhem bieden wij onze diensten aan. Zo zijn we onder meer actief in Nijmegen, Doetinchem, Veenendaal, Ede, Apeldoorn en diverse andere plekken in en rondom Gelderland.

Vrijblijvend kennismaken? Neem contact met ons op

Wil je gebruik maken van outplacement in Arnhem? Dan gaan we graag met je in gesprek. We vertellen je stap voor stap welke diensten we bieden en hoe we jouw werknemers aan een passende baan helpen. Ook geven we meer informatie over het tarief dat je kunt verwachten. Je komt zo niet voor verrassingen te staan.

Naast outplacement bieden we ook andere diensten aan. Wij kunnen desgewenst ook je vaste partner worden in loopbaanadvies. Je profiteert dan van coaching, training en diverse andere services. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem via onderstaande button contact met ons op.