Menu Triangle
078 611 1048
DSC06157-min (1)
Management

Flores van Emmerik

Managing partner bij CEREO

Ondernemende psycholoog bij Dijk en Van Emmerik

Rol bij CEREO
Bij CEREO ben ik verantwoordelijk voor de re-integratietrajecten in de regio rond en in Amsterdam. Daarnaast heb ik de Assessments ontwikkeld die CEREO vanaf januari 2021 aanbiedt. Hiermee kan CEREO ook ingeschakeld worden voor selectie- en ontwikkelvraagstukken.

Werk buiten CEREO
Buiten CEREO geef ik leiding aan bureau Dijk & Van Emmerik, een tienkoppig psychologisch adviesbureau in Amsterdam. Naast de diensten voor CEREO, bieden we trainingen, coaching en workshops aan. We werken op basis van evidence based methodes. We zijn positief en altijd gericht op verbetering in de aansluiting tussen mens en werk.

Persoonlijke missie

Ik wil dat mensen plezier en resultaat combineren: de beste mens op zijn best. In de beste organisatie.

Lees en/of kijk tip
Het zijn er teveel. Als psycholoog maak ik vaak gebruik van narratieve methoden en vanuit die invalshoek weet ik dat ieder verhaal een les kan bevatten voor wie het wil horen. Frodo lost op zijn manier dapper problemen op, maar Pipi Langkaus en dr Hause doen natuurlijk niet voor hem onder. Daarom draai ik het om: ik vraag mijn klanten vaak wat voor hen waardevol was, waardoor zij zich nog beter realiseren dat voorbeelden van het gewenste gedrag dichtbij zijn.

Motto
Het mag wel spannend zijn, maar nooit eng.
Dit betekent dat je je eigen grens wel mag (moet!) verleggen maar niet verder dan mogelijk.

Leuk persoonlijke weetje
Op mijn 27e woonde ik op nummer 27 en in dat jaar begon ik mijn bedrijf. In het eerste jaar was de omzet 27000 gulden. Verder speelt toeval natuurlijk geen rol in mijn leven, al geloof ik wel dat je voor succes ook een beetje geluk nodig hebt.

Mag ik je voorstellen aan mijn collega's?