Menu Triangle
078 611 1048
DSC06075-min (1)

Outplacementbureau Amsterdam

Outplacementbureau Amsterdam

Zoekt u een gerenommeerd outplacementbureau in Amsterdam? CEREO is in de regio Noord-Holland een bekende partner in outplacement. Wij hebben vestigingen door heel Nederland, maar een groot deel van ons werk vindt plaats in de Randstad. Outplacement in Amsterdam vormt daar een belangrijk onderdeel van. Benieuwd wat we uw organisatie kunnen bieden op het gebied van outplacement? Lees dan hieronder verder.

Outplacement Amsterdam

Amsterdam is een kolkende stad vol ondernemerschap. Van de imposante uitgeverijen langs de grachten, tot de bedrijvigheid in het vooruitstrevende IJburg. En van de lokale ondernemingen in de Oost-Indische Buurt, tot de internationale allure van de Zuidas.

Bent u een rasechte Amsterdamse ondernemer? Dan weet u hoe belangrijk ondernemerschap is voor de identiteit van de stad. Ook weet u welke uitdagingen dat met zich meebrengt. Denk daarbij aan het vinden van new business, het werven van talent en het reorganiseren van uw organisatie.

In dat laatste geval is het soms onvermijdelijk dat er ontslagen vallen. Dat brengt voor u als werkgever grote verantwoordelijkheden met zich mee. U wilt in zo’n geval goed werkgeverschap tonen richting uw ontslagen werknemers. Een manier om dat te bereiken is door uw ontslagen werknemer een outplacementtraject aan te bieden.

Outplacement als onderdeel van goed werkgeverschap

Wanneer u één of meerdere werknemers moet ontslaan, wilt u dit proces zo pijnloos en efficiënt mogelijk voltrekken. Hiermee toont u goed werkgeverschap richting uw werknemers. U heeft er immers baat bij dat ze goed terechtkomen op de arbeidsmarkt. Zelfs als er binnen uw eigen organistie geen plek meer voor hen is.

Krijgt uw organisatie te maken met een individueel ontslag of zelfs een massa-ontslag? Dan biedt een outplacementtraject uitkomst. Met outplacement wordt de ontslagen werknemer begeleid naar een nieuwe, passende baan.

Dankzij outplacement vallen werknemers niet in een gat, maar behouden ze perspectief op de arbeidsmarkt. Dit biedt vele voordelen. Voor de werknemer zelf, maar ook voor u als werkgever. Zo kijkt de werknemer dankzij een outplacementtraject met een goed gevoel terug op uw samenwerking en groeit die daarmee uit tot een ambassadeur van uw organisatie.

Leestip: E-book 5 stappen van goed werkgeverschap bij ontslag.

Ebook 5 stappen van goed werkgeverschap bij ontslag

E-book 5 stappen van goed werkgeverschap voorblad

Outplacementtraject in Amsterdam: wat kunt u van CEREO verwachten?

CEREO helpt organisaties om meer grip te krijgen op de ontwikkeling van hun werknemers. Duurzame inzetbaarheid staat daarin centraal. Dat geldt voor werknemers die zich binnen het bedrijf willen ontwikkelen, maar ook voor werknemers die genoodzaakt zijn te vertrekken. Met outplacement bieden we werknemers de juiste middelen om snel een nieuwe baan te vinden.

Een outplacementtraject bij CEREO is gericht op het stimuleren van zelfredzaamheid. De ontslagen werknemer krijgt hierdoor de kans om zijn of haar carrièrepad zelf te bepalen. Dit geeft motivatie en zelfvertrouwen. Om dit te laten slagen, biedt onze outplacementcoach alle tools en middelen die hiervoor nodig zijn. Denk daarbij aan het gebruik van onze vacaturebank, opzetten van een zoekprofiel en ons netwerk aan ondernemers, alsook sollicitatietrainingen, loopbaanbegeleiding en hulp bij het schrijven van een cv en motivatiebrief.

Wanneer u een outplacementtraject in Amsterdam aanvraagt, staat CEREO voor u klaar. Omdat onze core business in de Randstad ligt, hebben we veel kennis van het competitieve ondernemersklimaat in Amsterdam. Ook beschikken we over goede connecties op de lokale arbeidsmarkt. Hierdoor kunnen we uw ontslagen medewerkers helpen om snel een passende baan te vinden.

Bent u benieuwd wat outplacement precies inhoudt en hoe een outplacementtraject bij CEREO in zijn werk gaat? Lees dan ook de webpagina over outplacement. Hier vindt u een uitgebreide toelichting over de fases van een outplacementtraject en ontdekt u wat u van onze loopbaanadviseurs kunt verwachten.

Waar in Amsterdam biedt CEREO outplacement aan?

CEREO biedt outplacement aan in Amsterdam en diverse omliggende plaatsen. Zo leveren wij onze diensten in Purmerend, Zaanstad, Zaandam, Hoofddorp, Sassenheim, Heemstede, Weesp, Zandvoort, Hilversum en zelfs Den Helder en omstreken. Ook elders in de Randstad zijn we actief. Ons hoofdkantoor is gevestigd in het bruisende Rotterdam en we zijn tevens actief in Utrecht en Eindhoven.

In Amsterdam werken we met klanten in elke stadswijk, waaronder Burgwallen, Grachtengordel, Haarlemmerbuurt, Jordaan, Kattenburg, Buikslotermeer, Elzenhagen, Waterland, Vogelbuurt, Tuindorp, Volewijck, Bos en Lommer, Slotervaart, Osdorp, IJburg, Bijlmer, Buitenveldert (Zuidas) en De Pijp.

Outplacementbureau Amsterdam: leer ons beter kennen

Wilt u weten wat CEREO voor uw bedrijf kan betekenen? Dan nodigen we u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek leggen we uit welke diensten we bieden op het gebied van outplacement. Ook zijn we benieuwd met welke uitdagingen u rondloopt en hoe wij hierin kunnen ondersteunen.

CEREO helpt u goed werkgeverschap te tonen richting uw personeel. Ook wanneer er ontslag dreigt of er een ontslag heeft plaatsgevonden. Meer weten over onze outplacementtrajecten? Neem contact met ons op via onderstaande button. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook.