Menu Triangle
078 611 1048
DSC06300-min (1)

Loopbaanadvies Rotterdam: ontdek de mogelijkheden

Ben je op zoek naar loopbaanadvies in Rotterdam? Cereo is gevestigd aan de Stadionweg in Rotterdam en staat te boek als de #1 loopbaanadviseur van de Maasstad. Wij helpen organisaties met advies, oriëntatie en coachingtrajecten op het gebied van loopbaanontwikkeling. Benieuwd wat we voor je werknemers kunnen betekenen? Je ontdekt het op deze pagina.

loopbaanadvies rotterdam

CEREO uitzicht loopbaanadviesbureau Rotterdam

Loopbaanadviseur Rotterdam: dit kunnen we voor je betekenen

Onze Rotterdamse loopbaanadviseurs ondersteunen je met verzuimpreventie en het verhogen van duurzame inzetbaarheid. We bereiken dat door op zoek te gaan naar manieren om het werkgeluk van je werknemers te vergroten. Daarvoor gaan we met hen in gesprek en zoeken we antwoorden op uiteenlopende vragen omtrent hun loopbaanontwikkeling.

Hoe gaat ons loopbaanadviesbureau te werk?

De wereld verandert in rap tempo. Werknemers moeten steeds langer doorwerken en de jonge generatie professionals is minder honkvast dan de generaties voor hen. Dat betekent dat het verloop binnen organisaties groter wordt. Om een te hoog verloop tegen te gaan en uw beste werknemers langer te behouden, kun je gelukkig diverse maatregelen nemen.

De belangrijkste maatregel is dat je ervoor zorgt dat jouw werknemers zich op hun plek voelen. Dat ze hun wensen en behoeften vervuld zien en dat ze voldoende perspectief hebben voor de toekomst. Daarvoor heb je inzicht nodig in elke individuele werknemer. Een loopbaanadviseur helpt je om dat te bereiken. We brengen de situatie van de werknemer in kaart en ontdekken stap voor stap hoe je hen kunt ondersteunen in hun carrièreontwikkeling.

Inlevingsvermogen en Rotterdamse nuchterheid

Onze loopbaanadviseurs zijn hoogopgeleid en gaan vakkundig te werk. Ze weten de juiste vragen te stellen, de juiste snaren te raken en doen dat met inlevingsvermogen én een stukje Rotterdamse nuchterheid. Tijdens individuele gesprekken met je werknemers, komen onder meer de volgende vragen aan bod:

 • Zit ik nog wel op mijn plek waar ik nu werk?
 • Wil ik me graag verder ontwikkelen met een opleiding of bijscholing?
 • Heb ik de ambitie om promotie te maken?
 • Overweeg ik een carrièreswitch binnen of buiten de organisatie?
 • Zo ja, wat is de reden dat ik die switch overweeg?
 • Hoe ervaar ik de werkdruk binnen mijn huidige functie?
 • Voel ik me voldoende betrokken bij de organisatie en haar doelen?

De antwoorden op deze vragen bieden inzicht in de wensen en behoeften van de werknemer. Op basis daarvan kan een plan worden opgesteld om de werknemer te ondersteunen in hun ontwikkeling. Jij als werkgever kunt hier een belangrijke rol in spelen. Je doel is immers om de werknemer duurzaam inzetbaar te maken en hem of haar een aangename werkplek te bieden.

Soms betekent dit dat je de werknemer een opleiding of cursus aanbiedt, maar het kan ook voorkomen dat je binnen de organisatie een functiewissel mogelijk maakt. Ervaart de werknemer bijvoorbeeld een disbalans tussen belasting en belastbaarheid? Dan kan het de moeite waard zijn om een traject voor jobcarving of jobcreation op te zetten. Ook hierin ondersteunt Cereo je graag.

Jobcarving en jobcreation - Loopbaanadvies Rotterdam

Welke trajecten zijn er mogelijk voor loopbaanadvies in Rotterdam?

Cereo is gevestigd in Rotterdam en heeft hier klanten in uiteenlopende sectoren. Bedrijvigheid en ondernemerschap zijn al van oudsher kernwoorden in onze bruisende havenstad. Werknemers die in Rotterdam aan het werk gaan, ervaren vaak diezelfde mentaliteit. “Niet lullen maar poetsen.”

Maar tegelijkertijd verandert ook Rotterdam mee met de wereld. Dat leidt ertoe dat er steeds meer aandacht is voor het welzijn en de individuele doelen van werknemers. Cereo vindt dat een goede ontwikkeling. Wij geloven in de kracht van het individu én het benutten daarvan. Dat bereiken we door diverse loopbaanadviestrajecten aan te bieden, waaronder:

 1. Loopbaancoaching;
 2. Persoonlijke coaching;
 3. Ondernemingscoaching;
 4. Loopbaanoriëntatie assessment;
 5. Ontwikkelassessment.

Wil je daar meer over weten? En ben je benieuwd wat een loopbaanadviseur voor jouw organisatie kan betekenen? Lees dan ook onze pagina over wat een loopbaanadviseur doet. Je ontdek hier meer over de werkzaamheden van een loopbaanadviseur en over de modules die wij aanbieden op het gebied van loopbaanoriëntatie.

Op zoek naar loopbaanadvies in Rotterdam? Cereo helpt je verder

Onze loopbaanadviseurs in Rotterdam ondersteunen je organisatie bij het tegengaan van verzuim, het vergroten van de inzetbaarheid en het ontwikkelen van je werknemers. Meer weten over de mogelijkheden en de kosten van loopbaanadvies? Ga dan vrijblijvend met ons in gesprek en ontdek wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.