Menu Triangle
078 611 1048
Werken met tweede spoor online

Kennissessie 2e spoor online

Leo Beekmans geeft online kennissessie over 2e spoor online

Heeft u in uw functie te maken met verzuim en re-integratie? Dan bent u van harte uitgenodigd voor onze gratis online kennissessie

“Het 2e spoor online traject – een kijkje achter de schermen”

op 29 juni 2022 van 16.00 tot 16.45 uur.

De online kennissessie wordt geleid door Leo Beekmans, tweede spoor (online) specialist, eigenaar van WerkmansMobiliteit en partner van CEREO. Hij heeft jarenlange ervaring met 2e spoor-trajecten in is grondlegger van het 2e spoor onlinetraject.

Tijdens deze gratis kennissessie legt Leo uit waarom het online traject is ontwikkeld en gaat hij dieper in op de voordelen hiervan. Ook krijgt u een kijkje achter de schermen en leert u:

  • Hoe online begeleiding precies werkt;
  • Hoe het traject wordt gemonitord;
  • Hoe het traject er inhoudelijk uitziet.

U krijgt de gelegenheid om vooraf al een vraag aan Leo te stellen. Vermeld uw prangende vragen dus gerust in het aanmeldformulier. Leo zal deze dan tijdens de kennissessie behandelen.

Wij hopen u op 29 juni 2022 van 16.00 tot 16.45 uur te verwelkomen tijdens onze kosteloze online kennissessie. Inschrijven is mogelijk via onderstaande button.

Wilt u in aanloop van de kennissessie meer te weten komen over het 2e spoor online traject? Lees dan ook onze webpagina over dit onderwerp.