Menu Triangle
078 611 1048
Banner Homepage-GRIP22V2-min

Arbeidsdeskundig onderzoek en re-integratie onder één dak

Ben je op zoek naar een alles-in-een-oplossing voor re-integratie? Bij CEREO vind je alle diensten onder één dak: arbeidsdeskundig advies, arbeidsdeskundig onderzoek én vakkundige begeleiding tijdens re-integratietrajecten in spoor 1, spoor 2 en spoor 3.

Wanneer arbeidsdeskundig onderzoek?

➡️ Bij de (geringste) twijfel over de terugkeer naar eigen werk;

➡️ Zodra de FML of het inzetbaarheidsprofiel van de bedrijfsarts binnen is.

Zorg dat de re-integratietijd efficiënt en resultaatgericht wordt besteed en wacht niet tot het einde van het 1e ziektejaar!

Voorbeeldrapport arbeidsdeskundig onderzoek: zo ziet het eruit

Benieuwd naar wat je kunt verwachten van een AD-onderzoek bij CEREO? Download dan geheel gratis de voorbeeldrapportage via de button hieronder.

3 voordelen van arbeidsdeskundig onderzoek bij CEREO

​Laat je AD-onderzoek uitvoeren door de AD-experts bij CEREO en profiteer van:

1. Landelijke inzetbaarheid (ook in jouw regio!)

Ons werkgebied bestrijkt heel Nederland. Ongeacht waar je organisatie gevestigd is of waar je werknemers wonen, wij zijn beschikbaar om jou te ondersteunen. Onze experts zijn SRA geregistreerd en hebben bewezen track records in het begeleiden van organisaties door heel het land.

2. De kortste weg naar duurzaam werk

Onze visie op een succesvolle re-integratie begint met een diepgaand AD-onderzoek. Het doel: duurzame inzetbaarheid bevorderen door werk te vinden dat past bij de persoonlijkheid, vaardigheden en capaciteiten van de werknemer.

3. Meest complete dienstverlening onder één dak

Naast onze focus op re-integratie, biedt CEREO uitgebreide ondersteuning bij verzuimpreventie, outplacement en loopbaancoaching. Wij helpen je om jouw organisatie op meerdere fronten te versterken.

Arbeidsdeskundigespecialist en re-integratiespecialist cereo

Vraag een AD-adviesuurtje aan voor slechts 95 euro

Toch nog twijfel of je een AD-onderzoek moet in zetten? Maak dan gebruik van ons laagdrempelig AD-adviesuurtje. Voor slechts 95 euro krijg je alle informatie die je nodig hebt om te bepalen welke vervolgstappen nodig zijn.

Liever direct een offerte aanvragen voor een AD-onderzoek? Dat kan ook. Je profiteert dan zelfs van 150 euro korting op een eventueel tweedespoortraject.