Menu Zoeken Triangle
078 611 1048
Kennis & Vaardigheden

Microsoft Office

Tijd om aan computer skills te werken!

Onze Microsoft Office Online training is geschikt voor iedereen. Van starter tot grootgebruiker. Voor alle werknemers op welk punt ze ook zitten in hun loopbaan.

building-1011876

GRATIS ONLINE MICROSOFT OFFICE PAKKET IN DE MAANDEN MEI EN JUNI 2020.

Start u bij ons in mei of juni 2020 een loopbaan-, re-integratie of outplacementraject van minimaal 6 maanden, dan krijgt u de complete Online Microsoft Office training gratis.

Laat uw werknemers beter worden!

We vinden het belangrijk dat een medewerker zich goed voelt in wat hij doet. Daarom bieden we werkgevers graag mogelijkheden om werknemers te laten groeien en zich te verbeteren. Wellicht zijn mensen in uw bedrijf toe aan een andere functie die misschien wat meer administratief werk inhoudt, dan is het altijd goed om Microsoft Office goed onder de knie te hebben. Werkt de medewerker er al mee, dan is het een fijn opfrismoment en als iemand er nog nooit mee heeft gewerkt, is deze training een perfecte start.

Voorbeeldsituaties

U heeft werknemers voor een tweede spoor re-integratietraject.
Geef hun juist nu een extra steuntje in de rug met een (GRATIS) Microsoft Office training.

Heeft u werknemers die re-integreren naar een andere werkgever? Gaan ze van een praktijkgerichte functie naar een kantoorbaan? Geef ze dan juist nu dat extra steuntje in de rug door ze een Microsoft Office training te laten volgen. De praktijk laat zien dat het voor mensen uit praktijkgerichte beroepen, zoals bijvoorbeeld de zorg, lastig is om een administratieve functie te vinden. Er is namelijk te weinig ervaring tot geen ervaring met computers. Door te werken aan hun computervaardigheden worden uw werknemers zelfverzekerder en worden hun kansen op de arbeidsmarkt vergroot. Voor slechts € 40 euro kan er al een online training worden gevolgd. Start u in mei of juni 2020 een traject bij CEREO, dan krijgt u het complete Microsoft Office trainingspakket er gratis bij.

U heeft werknemers die juist nu tijd hebben voor opleiding en training?
Wij raden de (GRATIS) cursus Microsoft Office aan: efficiënter werken en meer tijd voor het vak.

Heeft een aantal van uw kantoormedewerkers juist nu meer tijd om nieuwe vaardigheden aan te leren? Zou het niet fijn zijn als deze vaardigheden zijn gericht op efficiënter en effectiever werken? Gericht op betere planning en organisatie? Zo blijft er meer tijd over voor de inhoudelijke kant van het vak en kan er meer kwalitatief goed werk worden afgeleverd. Kies daarom voor een cursus Microsoft Office voor uw kantoormedewerkers. De praktijk wijst uit dat de meeste mensen maar een beperkt percentage van de mogelijkheden van de programma’s benut. Laat uw werknemers dus een echte kenner worden van Word, Excel, Outlook, PowerPoint en/of OneNote. Voor slechts € 40 euro kan er al een online training worden gevolgd. Kiest u voor een loopbaantraject bij CEREO die start in mei of juni 2020, dan krijgt u de complete Microsoft Office training zelfs gratis.

U kunt kiezen uit drie Online Microsoft Office Trainingspakketen.


1) COMPLEET ONLINE MICROSOFT OFFICE TRAININGSPAKKET

Compleet Online trainingspakket Microsoft Office 2016 met Word, Excel, Outlook, PowerPoint én OneNote. Inclusief nulmeting, toets en certificaat. Een mooie aanvulling voor op het CV van uw werknemer.

Prijs € 125,- excl. BTW met een licentie tot 15 juli 2020.

GRATIS bij afname van een re-integratie twee spoortraject dat start in mei of juni 2020.

2) BASIS ONLINE MICROSOFT OFFICE TRAININGSPAKKET

Basis Online trainingspakket met Word, Excel, Outlook en PowerPoint inclusief nulmeting.

Prijs € 100,- excl. BTW met een licentie tot 15 juli 2020.


3) EEN MICROSOFT OFFICE PROGRAMMA NAAR KEUZE

Keuze voor een online training van één bepaald Microsoft Office programma. Exclusief nulmeting en toets.

Prijs € 40,- excl. BTW met een licentie tot 15 juli 2020.

Hoe gaat de Microsoft Office training in zijn werk?

De online training kan gewoon vanuit huis worden gevolgd.

Ook al hebben werknemers weinig ervaring met computers, deze training kunnen ze eenvoudig thuis volgen. Ze worden online stap voor stap begeleid. Daarnaast is de servicedesk van UIL365 bereikbaar voor vragen.

De Microsoft Office online training gaat als volgt in zijn werk:

  • De deelnemer krijgt direct een voucher met aanmeldcode;
  • Licentie tot en met 15 juli 2020 (dan moet de cursus zijn afgerond);
  • Er wordt gestart met een nulmeting (trainingskeuze 1 en 2), zodat training op individuele behoefte van de werknemer kan worden afgestemd;
  • Interactieve online training met een mix van opdrachten, video en simulatie*;
  • 24/7 online beschikbaar;
  • Ter afronding een examentoets per programma (Pakket 1)
  • De deelnemer ontvangt een certificaat bij 75% score per applicatie (pakket 1).

*Om volledig gebruik te kunnen maken van deze training, dient uw werknemer te beschikken over Microsoft Office software (deze is nodig voor een aantal opdrachten), internet (de training is online) en een computer.

Meer informatie?

Wilt u een traject bij ons onderbrengen of gebruik maken van de actie? Neem dan contact met ons op via info@cereo.nl ofbel 078 - 6 111 048.