Menu Zoeken Triangle
078 611 1048
Werkgever

De Sollicitantenbank

Vind hier uw sterke en gemotiveerde werknemers.

Sollicitantenbank

Direct naar overzicht van sollicitanten >>

Direct naar overzicht van sollicitanten >>

Snel van werk naar duurzaam werk.

CEREO is landelijk bureau gericht op re-integratie, outplacement en loopbaanbegeleiding/ontwikkeling. Hiermee zien wij ons eigenlijk als het centrum van werknemers die in beweging zijn binnen hun loopbaan. Werknemers die zijn uitgevallen door verzuim, reorganisatie, faillissement of juist werknemers die willen onderzoeken waar zij nu staan in hun loopbaan en waar zij heen willen; binnen hun organisatie of juist daarbuiten. Uiteindelijk allemaal werkzoekenden die weer hun plek op de arbeidsmarkt willen vinden.

Al deze loopbaan, outplacement en re-integratietrajecten zijn kostbaar voor een organisatie. Wij willen deze trajecten dan ook zo kort mogelijk houden. Zonder het gewenste resultaat uit het oog te verliezen: duurzame inzetbaarheid van een werknemer. CEREO biedt met al haar partners in Nederland daarom de grootste zorg om deze mensen in beweging te houden en de plek te vinden waar zij warm voor draaien. Wij helpen deze gemotiveerde mensen niet alleen in de zoektocht naar een nieuwe baan. Waar nodig of gewenst begeleiden we deze mensen om weer vol zelfvertrouwen de arbeidsmarkt te betreden. Uiteindelijk krijgen werkgevers hiermee mensen die sterk, gemotiveerd en enthousiast zijn.

De sollicitantenbank is een tool die helpt snelheid in dit proces te brengen en een werknemer in korte tijd duurzaam op de juiste werkplek te krijgen.

De sollicitantenbank: de eerste plek om te kijken.

Waar er in Nederland wel voldoende vacaturebanken zijn, is er daarentegen niet inzichtelijk welke sollicitanten er zijn. Natuurlijk kunt u gebruik maken van een recruiter, een uitzendbureau in de arm nemen,een personeelsadvertentie plaatsten of een post op LinkedIn zetten, maar denkt u ook eens aan alternatieven die niets kosten. Wij hebben met onze partners de sollicitantenbank opgezet. In deze sollicitantenbank vindt u werkzoekende van onze partners. Deze kandidaten hebben zelf gekozen om in deze database te worden opgenomen, dus zijn dubbel gemotiveerd om bij u in de kijker te komen. In deze database kunt u eenvoudig filteren op functiecategorie en opleidingsniveau. Springt er een kandidaat voor u uit, dan kunt u direct contact opnemen met de betreffende partner. Die kan u gelijk ook bijpraten als referentie.

De voordelen van De Sollicitantenbank op een rij.


Heeft u een openstaande vacature?

  • Het is de eerste meest makkelijke stap om een geschikte werknemer te vinden. Gratis en toegankelijk.
  • Door het traject dat is doorlopen zijn capaciteiten, vaardigheden, carrièrewensen al goed inzichtelijk gemaakt. Deze werknemers weten wat ze willen en kunnen. Ze zijn klaar gestoomd voor de arbeidsmarkt.
  • Deze sollicitanten hebben een grote commitment om een nieuw baan te vinden.
  • Direct een goede, objectieve, kwalitatieve en betrouwbare referentie op te vragen bij de coach die de werknemer heeft begeleid. (wij kennen de kandidaten).
  • Mogelijkheid om te starten met een werkervaringsplek. Beide partijen aftasten of het past.
  • Mogelijkheid voor job coaching (subsidie) op de nieuwe werkplek.
  • U komt in contact met een organisatie (CEREO) die uw werknemer in alle fases van de loopbaan kan begeleiden (one stop shop).


Heeft u een werknemer voor een re-integratie of outplacementtraject?

  • Snellere plaatsing door meer exposure, uiteindelijk minder kosten
  • Tevreden werknemer, omdat deze snel en deskundig begeleid is naar een nieuwe werkplek (goede afsluiting van de oude werkrelatie)
  • Vraag en aanbod worden tegen lage kosten bij elkaar gebracht.

Wat moet u doen?

Wilt u op de hoogte blijven welke sterke kandidaten allemaal voor u klaar zitten. Volg ons dan op LinkedIn. Wij starten nu met werkzoekenden van een aantal partners en dat wordt steeds verder uitgebreid. Uiteindelijk kunt u sollicitanten terugvinden uit heel Nederland.