Realisatie:Cosly.com

industrial cleaning systems

Outplacement

Outplacement

 

Outplacement speelt wanneer u en uw werknemer noodgedwongen afscheid van elkaar moeten nemen. Dit is veelal een pijnlijke zaak. Wij helpen uw werknemer bij het (her)vinden van een nieuwe baan!

Hoe ziet een outplacementtraject eruit?

Na een kennismakings-/intakegesprek wordt er een maatwerk trajectplan opgesteld. Op basis hiervan wordt een plan van aanpak gemaakt en ontvangt u een offerte. In het plan van aanpak worden alle stappen omschreven die noodzakelijk zijn om uw werknemer aan een geschikte baan te helpen. De werknemer ontvangt gedurende het traject individuele begeleiding van een vaste coach tijdens de zoektocht naar werk. Aangezien de motivatie tijdens het solliciteren naar werk erg veranderlijk is, wordt hier extra aandacht aan besteed.
Onze partners vullen lokaal zelf het traject in samen met de werknemer. Dit kan betekenen dat er naast de individuele coaching bijvoorbeeld ook workshops, trainingen en capaciteitentests worden ingezet. Vorm en inhoud van het traject zijn echter altijd afgestemd op het eindresultaat: een nieuwe baan!

Wat levert een outplacement traject u op?

  • Een bewezen succesvol outplacementtraject ontwikkeld door lokale ondernemers;
     
  • De werknemer gaat met zelfvertrouwen en energie de arbeidsmarkt op. Het denken in kansen wordt weer het uitgangspunt.
     
  • Vaste en professionele coaches die hun sporen hebben verdiend.
     
  • Cereo opereert vanuit een groot netwerk met een gedreven en resultaatgerichte aanpak waarbij de werknemer centraal staat.

Interessante links