Menu Zoeken Triangle
078 611 1048
Onze loopbaanbureaus

SAMEN

external image

Bent u een werkgever of een verzekeraar en op zoek naar het beste advies en begeleiding op loopbaangebied? Wij zijn een sterke regionale speler, die zich onderscheidt door haar kenmerkende aanpak, die enerzijds de opdrachtgever ontzorgt en anderzijds een sterke focus heeft op een persoonlijke binding met onze cliënt, uw werknemer. Onze aanpak wordt door onze cliënten en opdrachtgevers, maar ook arbodiensten, casemanagers en arbeidsdeskundigen, hogelijk gewaardeerd met een 8,4 bij Blik op Werk!

SAMEN Loopbaanmanagement

SAMEN Loopbaanmanagement is een actieve, deskundige partner op het gebied van talentontwikkeling, assessments, DISC analyses, outplacement, transitie-budget, wet- en regelgeving, re-integratie en herstelcoaching bij letselschade. We werken met verschillende instrumenten, begeleidingsmethodes en trainingen. Ook beschikken we over een arbeidspsycholoog.

SAMEN Herstelcoaching

SAMEN Herstelcoaching werkt specifiek voor belangenbehartigers en verzekeraars op het gebied van letselschade. Het is coaching die specifiek gericht is op het herstel van letselschade slachtoffers in de meest brede zin van het woord. De focus ligt op het teruggeven van de regie aan de cliënt bij zijn herstel, waarbij een langlopende zaak aanzienlijk versnelt, of nieuwe zaken niet langlopend worden.

SAMEN Consultancy

SAMEN Consultancy adviseert en begeleidt bedrijven en organisaties , zowel profit als non-profit op het gebied van strategische loopbaanontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Denk aan het complete pakket van A tot Z: strategisch advies, projectimplementatie, training en coaching van medewerkers en directie.

Bekijk ook onze andere partners