Realisatie:Cosly.com

industrial cleaning systems

Over Cereo

Als werkgever zet u zich dagelijks gedreven in voor uw werknemers. U heeft veel inspanning verricht om de juiste werknemers aan te trekken, te behouden én tevreden te stellen.

Toch kan het voorkomen dat zich in uw organisatie arbeidsgerelateerde situaties voordoen, waarop u niet direct kunt anticiperen. Zo kunnen uw medewerkers onverhoopt (langdurig) ziek worden, kan er een arbeidsconflict ontstaan of ondervinden uw medewerkers belemmeringen in mobiliteit of loopbaanperspectief.

Omdat u eenvoudigweg niet de juiste middelen, kennis of deskundigen in dienst heeft, kunt u de hulp en expertise van een re-integratiebureau inschakelen om u bij te staan bij uw arbeidsprobleem.

Wij helpen u verder!

Cereo is gespecialiseerd in complexe arbeidsgerelateerde vraagstukken; van preventie tot aan verzuim.

Onze partners houden zich dagelijks intensief bezig met de gedachtegoed en kwaliteiten van uw werknemers. Hierbij verliezen ze ook uw werkgeversbelang niet uit het oog. Persoonlijke begeleiding in combinatie met een optimale vakbekwaamheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Tevens levert ons samenwerkingsverband met lokale én regionale partijen het voordeel op dat wij altijd direct bij uw in de buurt aanwezig zijn!

Een traject opstarten bij Cereo voorkomt dat u eindeloos schakelt tussen diverse partijen. Wij blijven uw vertrouwde partner en daarmee houden wij de communicatielijnen kort en praktisch. U kunt zich volledig focussen de voortgang van uw bedrijfsvoering.

Onze oprichters

{image:title} Over Cereo

Jan-Jaap van Ingen

Regenius

Loopbaancoach, HR-specialist en ondernemer | 'Benoemt, lost op en zorgt voor beweging!'

{image:title} Over Cereo

Richard van de Wijngaart

People in Place

MfN-registermediator, gespecialiseerd in arbeidskwesties en ondernemer | 'Wij matchen u naar tevredenheid met de bekwaamste partner die het beste haalt uit uw medewerker!'

{image:title} Over Cereo

Nanda Jansen

Regenius

Betrokken en no-nonsense ondernemer | 'Loopbaancoach met oog voor werkgever en werknemer!'

{image:title} Over Cereo

Reinier van der Hel

People in Place

HR-deskundige en ondernemer | 'Op een betrokken en toegewijde manier uw medewerker van werk naar werk helpen'

De partners van CEREO

Onze partners houden zich dagelijks intensief bezig met het gedachtegoed en kwaliteiten van uw werknemers. Hierbij verliezen zij ook uw werkgeversbelang niet uit het oog. Persoonlijke begeleiding in combinatie met een optimale vakbekwaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. 

Tevens levert het samenwerkingsverband van lokale én regionale partijen het voordeel op dat wij altijd direct bij u in de buurt aanwezig zijn! Kijk hieronder voor meer informatie over onze partners.