Menu Triangle
078 611 1048
Flores_van_Emmerik_Kennissessie

Online kennissessie: Het re-integratieassessment als interventiemiddel

Online kennissessie re-integratieassessment

Bent u hr-manager, casemanager of arbeidsdeskundige? Dan bent u hierbij van harte uitgenodigd voor onze gratis online kennissessie“Het re-integratieassessment als interventiemiddel” op 4 november van 16.00 tot 17.00 uur.

De online kennissessie wordt geleid door Flores van Emmerik, psycholoog en directeur van Van Dijk & Van Emmerik, partner van CEREO. Hij heeft jarenlange ervaring met het afnemen van Assessment Centers en gaat tijdens de online kennissessie dieper in op de volgende vraagstukken:

  • Hoe wordt een re-integratieassessment ingezet om de re-integratiemogelijkheden van uw medewerkers op wetenschappelijke wijze in kaart te brengen?
  • Hoe verhoudt een re-integratieassessment zich tot andere interventies zoals het haalbaarheidsonderzoek, het arbeidsdeskundig onderzoek en een tweede-spoortraject?
  • Op welke vragen biedt een re-integratieassessment voor u het juiste antwoord?

Heeft u zelf ook prangende vragen over het inzetten van re-integratieassessments bij u op de werkvloer? Vermeld uw vragen in het aanmeldformulier, zodat wij deze tijdens de kennissessie kunnen behandelen.

Wij hopen u op 4 november van 16.00 tot 17.00 uur te verwelkomen tijdens onze kosteloze online kennissessie.

Inschrijven is mogelijk via onderstaande button.

Wilt u in aanloop van de kennissessie meer te weten komen over re-integratieassessments? Lees dan onze webpagina over dit onderwerp.