Realisatie:Cosly.com

industrial cleaning systems

Sollicitatie & social media begeleiding

Sollicitatie & social media begeleiding

 

Solliciteren is tegenwoordig bijna geheel verplaatst van solliciteren per brief naar solliciteren via het internet.

In deze combinatietraining krijgen deelnemers ondersteuning in de nieuwe vorm van solliciteren. Zo ondersteunen wij uw medewerker met solliciteren via sociale media, netwerken via internet, maar ook extra begeleiding bij de voorbereiding van sollicitatiegesprekken.

Kortom alles wat bij de nieuwe vorm van solliciteren aan bod kan komen wordt in deze training behandeld.

Onderdelen training sollicitatie & social media

Social media begeleiding bestaat uit diverse onderdelen. In de training wordt gekeken naar het eigen online profiel, het gebruik van juiste trefwoorden, zoekopdrachten en instellingen, carrière geschiedenis, het (beschikbare) netwerk en / of het verbinden met recruiters of bedrijven.

De sollicitatiebegeleiding bestaat uit verschillende onderdelen. Zo komt het opstellen van een curriculum vitae, het (aan)maken van een zoekprofiel, vacatureanalyse, het schrijven van een effectieve motivatiebrief, gespreksvoering en presenteren aan bod.

Ook krijgen deelnemers les in netwerken, hoe ze hun netwerkrelaties in kaart brengen en hoe ze contacten leggen met deze netwerkrelaties.

Verzekerd van online succes!

De meeste bedrijven of recruitmentsites hebben tegenwoordig diverse manieren waarop u kunt solliciteren. Denk aan het online invullen van een vragenlijst of CV, reageren met een sollicitatievideo of het reageren op vacatures via LinkedIn.

Goede begeleiding in dit online proces helpt uw medewerker in de online zoektocht naar (nieuw) werk. Met het volgen van deze begeleiding zijn deelnemers verzekerd van de juiste handvaten voor online succes! 

Datum en locatie

Wij werken met een groot netwerk van partners die ieder op hun eigen manier invulling geven aan de sollicitatie- en socialmediatraining. Samen gaan we kijken waar en wanneer de trainingen kunnen plaatsvinden

 

Terug naar begeleiding.