Realisatie:Cosly.com

industrial cleaning systems

Sollicitatie begeleiding

Sollicitatie begeleiding

 

Met sollicitatietraining of sollicitatiebegeleiding ontvangt u of uw medewerker ondersteuning bij alle zaken die bij het solliciteren belangrijk zijn.

Aanvankelijk wordt er eerst gekeken naar het beginpunt van u of uw medewerker. Welke loopbaan heeft hij of zij opgebouwd? Vervolgens wordt er ingespeeld op de persoonlijke ervaring(en), competenties en de gewenste loopbaan voorkeuren.

Tot slot wordt er aandacht besteed aan het zoeken van een goede match tussen vacatures, netwerk en wensen. 

Onderdelen sollicitatiebegeleiding

De sollicitatiebegeleiding bestaat uit verschillende onderdelen. Zo komt het opstellen van een curriculum vitae, het (aan)maken van een zoekprofiel, vacatureanalyse, het schrijven van een effectieve motivatiebrief, gespreksvoering en presenteren aan bod.

Ook krijgen deelnemers les in netwerken, hoe ze hun netwerkrelaties in kaart brengen en hoe ze contacten leggen met deze netwerkrelaties.

‘Uw deelnemer leert diverse kanalen te benutten in de zoektocht naar een nieuwe functie’

Essentieel onderdeel - presentatie

Omdat solliciteren meer vergt dan enkel het zoeken naar werk, besteden wij bij Cereo veel aandacht aan presenteren, zodat u of uw medewerker met veel zelfvertrouwen het sollicitatiegesprek kan voeren.   

Via rollenspellen en oefeningen worden aspecten zoals uitstraling en non-verbale communicatie ook onder handen genomen. Tevens worden alle sollicitatiegesprekken in groepsverband of één-op-één geoefend.

Verzekerd van face-to-face succes!

De sollicitatietraining geeft de deelnemer inzicht en handvatten om gestructureerd en vol zelfvertrouwen zijn nieuwe potentiële werkgever (face-to-face) tegemoet te treden. 

Terug naar begeleiding