Realisatie:Cosly.com

industrial cleaning systems

Social media begeleiding

Social media begeleiding

 

Met social mediatraining of -begeleiding ontvangt u of uw medewerker ondersteuning bij het zoeken naar werk via sociale media kanalen.

De training geeft u inzicht en handvatten om gestructureerd en vol zelfvertrouwen uw potentiële werkgever via social media tegemoet te treden.

Nadat de beginfase in kaart is gebracht; welke loopbaan is er doorlopen, wat zijn de persoonlijke ervaring(en), competenties en de gewenste loopbaan voorkeuren, kan de eigen online marketing ingezet worden in de zoektocht naar werk.

Onderdelen social media begeleiding

Social media begeleiding bestaat uit diverse onderdelen. In de training wordt gekeken naar het eigen online profiel, het gebruik van juiste trefwoorden, zoekopdrachten en instellingen, carrière geschiedenis, het (beschikbare) netwerk en / of het verbinden met recruiters of bedrijven.

Verzekerd van online succes!

Social media begeleiding is belangrijk geworden in de online zoektocht naar werk. Dit komt doordat steeds meer vacatures ook via Twitter, Facebook en LinkedIn worden gedeeld.

Met het volgen van deze training / begeleiding bent u verzekerd van gestructureerd overzicht en kunt u zelfstandig online op zoek naar een geschikte baan. 

Terug naar begeleiding.