Realisatie:Cosly.com

industrial cleaning systems

Jobhunting

Jobhunting


Met jobhunting of jobbemiddeling van Cereo wordt u of uw medewerker meegenomen in het gehele sollicitatieproces. Zo kijken we samen met uw medewerker naar de beschikbare opties op het gebied van de arbeidsmarkt (loopbaanoriëntatie), de eigen arbeidsidentiteit (coaching), sollicitatieproces.

Ook kan Cereo in overleg met uw werknemer diverse testen inzetten om de competenties en / of  kwaliteiten van uw medewerker in kaart te brengen.

Hoe werkt job hunting?

Wij gaan met uw medewerker aan de slag en zetten hiervoor professionele coaches in. Zij indexeren wat uw medewerker allemaal nodig heeft om (her)plaatsing op de arbeidsmarkt te vergroten. Vervolgens wordt dit in samenwerking met de werkgever doorgesproken.

Na goedkeuring van beide partijen gaat Cereo direct aan de slag om u of uw medewerker zo snel mogelijk van werk-naar-werk te helpen!

De inzet van jobbemiddeling

Job hunting of vacature search zetten wij in met een gedegen vacaturesysteem, dat inzicht biedt in alle openstaande vacatures op de arbeidsmarkt in Nederland. Via een dergelijk systeem kunnen wij vacatures koppelen aan ons aanbod van loopbaanbegeleidingsinstrumenten.

Het programma kan ingezet worden bij de begeleiding van o.a. loopbaanontwikkeling, outplacementre-integratie en mobiliteit.

Terug naar begeleiding.