Realisatie:Cosly.com

industrial cleaning systems

Begeleiding

Cereo ondersteunt uw medewerker tijdens een loopbaantraject met passende (loopbaan)begeleiding. Onze deskundige én professionele coaches begeleiden uw medewerker bij de uitvoering van een traject. 

Hoe werkt begeleiding bij Cereo?

Uw medewerker ontvangt persoonlijke of (uitzonderlijke) groepsbegeleiding van een vaste coach die hem of haar ondersteunt tijdens het traject.

Vaste (loopbaan) coach

De vaste coaches bij Cereo begeleiden uw medewerker bij alle obstakels of belemmeringen die zij tegenkomen. Dit kan zich uiten in een verminderde mate van inzetbaarheid, persoonlijke belemmeringen, hindernissen bij ziekte of uitval en emotionele of fysieke drempels die overwonnen moeten worden om terug in arbeid te kunnen treden. 

Tijdens de begeleiding worden persoonlijke en realistische doelen opgesteld en wordt de voortgang continue geëvalueerd met u en uw werknemer.

Belangrijk in de evaluatie is het ontwikkelingsproces van de deelnemer. Is uw medewerker op de goede weg of is bijsturing gewenst? 

Direct toepasbare begeleiding

Cereo biedt diverse trainingen en begeleidingsmomenten aan om de capaciteiten en vaardigheden van uw medewerker te verfrissen en / of te vergroten.

Het doel van onze trainingen is tevens om deelnemers meer zelfinzicht en zelfkennis te geven in een bepaald vakgebied ten behoeve van het (her)betreden van de arbeidsmarkt.

De handvatten en inzichten die deelnemers in de training krijgen, kunnen zij direct in het dagelijks leven toepassen. Voor werknemers geldt dat ze dit ook in de huidige werksfeer kunnen toepassen. 

Begeleiding bij Cereo!

Bij cereo kan u of uw medewerker de volgende begeleiding ontvangen: 

Begeleiding

Coaching

Zit uw medewerker vast in een bepaald werkpatroon en kan hij of zij ondersteuning gebruiken? Onze coaches bieden uitkomst!

Coaching »
Begeleiding

Coaching bij verslaving

De meeste werkgevers herkennen verslaving op de werkvloer niet. In samenwerking met de verslavingscoach wordt de weg naar herstel zichtbaar.

Coaching bij verslaving »
Begeleiding

Counseling

Counseling bij Cereo wordt ingezet bij problematiek waardoor de deelnemer uit evenwicht is geraakt. Het is tevens preventief inzetbaar.

Counseling »
Begeleiding

Jobhunting

Tijdens onze trajecten wordt uw medewerker begeleidt in het gehele proces van solliciteren om de baankans te vergroten. Bekijk de opties voor werk-naar-werk.

Jobhunting »
Begeleiding

Loopbaanoriëntatie

Wilt u graag de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers in uw organisatie verhogen? Loopbaanoriëntatie is een zinvol instrument!

Loopbaanoriëntatie »
Begeleiding

Social media begeleiding

Met onze social mediatraining of -begeleiding ontvangt u of uw medewerker ondersteuning bij het zoeken naar werk via sociale media kanalen.

Social media begeleiding »
Begeleiding

Sollicitatie begeleiding

Met sollicitatietraining of sollicitatiebegeleiding ontvangt u of uw medewerker ondersteuning bij alle zaken die bij het solliciteren belangrijk zijn

Sollicitatie begeleiding »
Begeleiding

Combinatietraining

In deze combinatietraining krijgen deelnemers ondersteuning in de nieuwe vorm van solliciteren: zowel online als offline!

Sollicitatie & social media »
Begeleiding

Werkervaringsplaats

Een werkervaringsplaats is een goede optie wanneer deelnemers nieuwe werkervaring willen opdoen, eventueel in een andere beroepsrichting. Bekijk onze mogelijkheden.

Werkervaringsplaats »